Prvi put sam otišao i na Zvezdu i na Partizan u istom danu, i dok ostali klubovi ne promene jednu stvar - nikada više! (VIDEO)
Foto: Profimedia/Saša Pavlić Koky

BUNKEROM PROTIV FUDBALA!

Prvi put sam otišao i na Zvezdu i na Partizan u istom danu, i dok ostali klubovi ne promene jednu stvar - nikada više! (VIDEO)

"Zato, dragi manji superligaški timovi, ukoliko želite da ja dođem i na jednu vašu utakmicu, molim vas, poslušajte nas... Ima još onih koji razmišljaju na sličan način, to znam"
Objavljeno:

- Godinama nisam pratio domaći fudbal, ali ove sezone kao da sam predosetio da stvari idu na bolje. Gledajući mečeve i preglede kola na televiziji, činilo mi se da je kvaltitet igre na srpskim terenima portastao...

Ipak, sve je to bila fatamorgana!

Bila je to jedno hladno nedeljno popodne... Ja i moj drugar smo se odlučili da pođemo u izlet na kakav nikad nismo - prvo smo posetili meč Voždovca i Crvene zvezde na krovu tržnog centra, da bi zatim posle ručka otišli na

JNA da odgledamo Partizan i Javor.

foto: Saša Pavlić Koky

Ne zna se gde je bilo gore!

Malo smo zakasnili na prvi meč i prilikom ulaska na stadion me je momentalno spucala neka dobra energija - bilo je lepo videti raspevane navijače obe ekipe. Sve je delovalo fenomenalno, ali ono po šta sam došao nisam dobio.

JAKO, JAKO LEPA CIFRA: Znate li koliko je novca Mažić zaradio u karijeri?

Vreme je prolazilo sporo dok je lopta bila uglavnom van igre, a dok je bila u njoj, igrači, pre svega Voždovca, nisu znali šta da rade sa njom.

Parkirali su autobus ispred svog gola i nisu uspevali da povežu više od tri pasa, dok su kvalitetniji tim Zvezde ubijali sa već pomenutih 10 igrača ispred svog gola.

Radije bi poslali loptu u aut, nego da pokušaju da organizuju bilo kakav napad.

Primetio sam i kako su skratili teren kako bi njihovo tovarenje igrača u šesneasterac bilo efikasnije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.