NE! NE! SAMO TO NE! Potencijalni pokolj Grobara i Hrvata! UEFA da reaguje, da se ne bi skupljali delovi tela po tribinama! (VIDEO)
Foto: Printscreen/RTS

ISTORIJA SE PONAVLJA?

NE! NE! SAMO TO NE! Potencijalni pokolj Grobara i Hrvata! UEFA da reaguje, da se ne bi skupljali delovi tela po tribinama! (VIDEO)

Veliki deo srpske javnosti je lud za istorijom, ali postoje neke stranice njenih knjiga koje su loše za otvaranje i možda bi ih zauvek trebalo staviti u neku prašnjavu fioku

Objavljeno:

Upravo Zrinjski je već dve sezone zaredom šampion Premijer lige BiH, što znači da vrlo lako još u prvom meču koji Partizan bude igrao u kvalifikacijama, može da dođe do ponovnog susreta ova dva stara "prijatelja".

Pogbin transfer će biti zaboravljen! Mančester dovodi zvezdu Real Madrida, da li uopšte da vam pominjemo cenu? (VIDEO)

Podsetimo se kako je to izgledalo prethodnog puta, kada je jedan Grobar sa Novog Beograda zbog pucanja topovskog udara u njegovog blizini ostao bez većeg dela šake.

Priznaćete, odvratne scene, koje bismo voleli da se nikada ne ponove. Tako da, UEFA, reagujte, dok još ima vremena, pišite neke akte koji zabranjuju sastanak ova dva kluba u evrokupovima.

LEGENDA OPLELA PO RAMOSU: Da moj sin gleda kako radim ONO, bilo bi me sramota da ga pogledam u oči! (VIDEO)

Da ne bismo posle opet morali da skupljamo delove tela po tribinama.

Inače, da ne bi bilo zabune, Zrinjski jeste tim koji se nalazi u Mostaru (BiH), ali je opštepoznato da je hrvatski klub, koji je čak za vreme drugog svetskog rata igrao u Prvoj HNL ligi, zbog čega mu je do 1992. godine bilo zabranjeno da se takmiči u jugoslovenskim ligama.

BONUS VIDEO: Mažić reagovao na provokacije Grobara

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.