NE! NE! SAMO TO NE! Potencijalni pokolj Grobara i Hrvata! UEFA da reaguje, da se ne bi skupljali delovi tela po tribinama! (VIDEO)
Foto: Printscreen/RTS

ISTORIJA SE PONAVLJA?

NE! NE! SAMO TO NE! Potencijalni pokolj Grobara i Hrvata! UEFA da reaguje, da se ne bi skupljali delovi tela po tribinama! (VIDEO)

Veliki deo srpske javnosti je lud za istorijom, ali postoje neke stranice njenih knjiga koje su loše za otvaranje i možda bi ih zauvek trebalo staviti u neku prašnjavu fioku

Objavljeno:

Miroslav Đukić je postao novi/stari trener Partizana, srpskog fudbalskog šampiona, na oduševljenje svih Grobara, iako je priznao da je nekada bio veliki Zvezdaš!

Đukić je klub iz Humske u prvom mandatu preuzeo u januaru 2007. godine da bi u decembru iste godine prešao na mesto selektora reprezentacije Srbije.

NOLE, ŠTA JE OVO? Jelena se od jednog muškarca ne odvaja, a u pitanju je čovek koga Srbija ne može očima da vidi! (FOTO)

Sa crno-belima je tada završio kao drugi sezonu i igrao u kvalifikacijama za Kup UEFA iz kojih su crno-beli izbačeni zbog nereda njihovih navijača, iako su u dvomeču zgazili Zrinjski iz Mostara.

Ova priča podsećanje je upravo na taj nemili događaj, a takođe je i vapaj na UEFA, FSS, HNS kao i fudbalske organe u Bosni i Hercegovini da spreče mogući pokolj. Evo i zašto:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.