UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE IZBODENIH RUSKIH NAVIJAČA! (FOTO)
Foto: MUP

UZ VAS SMO

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE IZBODENIH RUSKIH NAVIJAČA! (FOTO)

Ministar Stefanović istakao je da će policija učiniti sve da u najkraćem roku rasvetli ovaj slučaj i uhapsi počinioce napada
Objavljeno: 17:26h
foto: MUP

Stefanović je istakao da niko ne treba i da pomisli da može da ugrozi rusko-srpsko prijateljstvo, koje može da izdrži svaki ispit i dodao da je Srbija posvećena da ono u narednom periodu bude još snažnije. Izrazivši žaljenje što se ovakav incident dogodio na ulicama Beograda, ministar je naveo da Srbija ne želi da nijedan gost koji dolazi u Beograd ili našu zemlju ima razloga da strahuje za svoju bezbednost.

Ministar zdravlja Lončar ukazao je da je stanje dvojice povređenih ruskih državljana stabilno. - Pacijenti su noćas oko ponoći prevezeni u Urgentni centar i imali su višestruke povrede. Po prijemu u Urgentni centar urađena im je dijagnostika i neophodne intervencije. Nalaze se u šok sobi i njihovo stanje je sada stabilno - objasnio je ministar zdravlja.

Lončar je ukazao da se pacijenti dobro osećaju i da se nastavlja njihovo dalje lečenje. - Na stalnoj smo vezi sa predstavnicima ruske ambasade i svima onima koji su zainteresovani za stanje naših pacijenata - rekao je Lončar. Jurij Pičugin, ataše za medije Ambasade Rusije u Beogradu, potvrdio je ranije danas da su u incidentu povređena dva državljanina Rusije - Maksim Butrin i Pavel Bodrov.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.