UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE IZBODENIH RUSKIH NAVIJAČA! (FOTO)
Foto: MUP

UZ VAS SMO

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE IZBODENIH RUSKIH NAVIJAČA! (FOTO)

Ministar Stefanović istakao je da će policija učiniti sve da u najkraćem roku rasvetli ovaj slučaj i uhapsi počinioce napada
Objavljeno: 17:26h

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović i ministar zdravlja Zlatibor Lončar obišli su u Urgentnom centru dvojicu ruskih državljana, povređenih u incidentu koji se noćas dogodio u Beogradu

Dvojica navijača moskovskog fudbalskog kluba Spartak su hospitalizovana, dok je treći zadobio samo ogrebotine nakon što ih je u subotu u Beogradu, dok su išli ulicom, napala grupa ljudi. Navijači Spartaka su se vraćali sa prijateljskog meča između svog kluba i Crvene zvezde.

"NISU BILI GROBARI"! Evo ko je izbo navijače Spartaka u Beogradu, po rečima Rusa! Srbi će poludeti od besa! (FOTO)

Prvobitno se pojavila informacija da su pristalice Partizana napali ruske državljane. U međuvremenu su se pojavile i priče da su Ruse napali Albanci, ali i grupa ljudi koji nisu navijači. Ministar Stefanović istakao je da će policija učiniti sve da u najkraćem roku rasvetli ovaj slučaj i uhapsi počinioce napada.

SRBI I RUSI SE KOLJU PO BEOGRADU, A NAS KRIVE! Oglasili se i Albanci, ovo se mnogima neće svideti! (FOTO)

- Naš posao je da uhapsimo počinioce, oštro ih kaznimo i time pokažemo da Srbija neće biti poligon za huligane koji misle da na našim ulicama mogu da se obračunavaju sa domaćim ili stranim državljanima - naglasio je ministar policije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.