Scena koju niko nije mogao da zamisli pre meča: Najvatrenije Delije pevaju sa Gejt 7, a reakcija "običnih" zvezdaša je bila neočekivana! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

ko bi rekao...

Scena koju niko nije mogao da zamisli pre meča: Najvatrenije Delije pevaju sa Gejt 7, a reakcija "običnih" zvezdaša je bila neočekivana! (VIDEO)

Pristalice Zvezde koje ne spadaju u samo jezgro, već se mogu opisati kao "obični" navijači i simpatizeri raspoređene na drugim tribinama Beogradske arene, su bile stava da, bez obzira na bratstvo i prijateljstvo, bi ipak trebalo prvenstveno podržati sopstveni klub, naročito zbog situacije u kojoj se nalazi i važnosti duela
Objavljeno:

Zato je nekoliko puta kada se začulo zajedničko navijanje sa severne tribine, sa drugih tribina kretala druga pesma podrške igračima Dejana Radonjića ili se zviždalo igračima Olimpijakosa kada su bili u napadu.

Pero Antić NAB'O Kalinića! (VIDEO)

Sve je čini se kulminiralo na kraju meča kada su Pirejci ispraćeni u tunel sa glasnim zvižducima i dobacivanjima sa tribina, verovatno i zbog preteranog radovanja zbog pobede.

To možete videti na ovom snimku!

Nesreća nikad ne ide sama! Loše vesti za Zvezdu se ređaju kao na traci! (VIDEO)

Posebno je bila zanimljiva i neuobičajena situacija nekih 15-20 minuta po završetku meča, kada su igrači već bili otišli u svlačionice, a hala se praznila. Najvatrenije Delije su ostale na tribini i pevale zajedno i dovikivale se sa Gejt 7 uzvikujući imena oba kluba, dok su navijači sa drugih tribina zviždanjem negodovali zbog toga u trenucima kada su napuštali Arenu!

Pogledajte!

Za njih nije postojala nikakva dilema - bratstvo je ostalo bratstvo!

BONUS VIDEO: Branko Lazić se pokačio sa navijačem Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.