Scena koju niko nije mogao da zamisli pre meča: Najvatrenije Delije pevaju sa Gejt 7, a reakcija "običnih" zvezdaša je bila neočekivana! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

ko bi rekao...

Scena koju niko nije mogao da zamisli pre meča: Najvatrenije Delije pevaju sa Gejt 7, a reakcija "običnih" zvezdaša je bila neočekivana! (VIDEO)

Pristalice Zvezde koje ne spadaju u samo jezgro, već se mogu opisati kao "obični" navijači i simpatizeri raspoređene na drugim tribinama Beogradske arene, su bile stava da, bez obzira na bratstvo i prijateljstvo, bi ipak trebalo prvenstveno podržati sopstveni klub, naročito zbog situacije u kojoj se nalazi i važnosti duela
Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Olimpijakosa u sredu uveče u neizvesnoj završnici košem Jorgosa Printezisa nekih tri sekunde pre kraja produžetka.

Evroliga nema milosti! Zvezda surovo kažnjena zbog bratskog spektatkla u Areni! (VIDEO)

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako je ovo bio duel prijateljskih timova, a na tribinama su bili navijači oba kluba koji su u bratskim odnosima, sama neizvesnost i detalji koji su odlučili pobednika uz izuzetan značaj meča učinili su da to baš i ne bude očekivana atmosfera na kraju susreta.

9 krugova Danteovog pakla su deminutiv za ono kroz šta su prošli Javor i kolege posle krađe Zvezde! (VIDEO)

Najvatrenije Delije smeštene na severnoj tribini zajedno sa pristalicama pirejskog tima tokom dela susreta zajednički su navijale i pevale navijačke pesme oba kluba što se nije dopalo navijačima beogradskih crveno-belih na drugim tribinama.

foto: Saša Pavlić Koky

Pristalice Zvezde koje ne spadaju u samo jezgro, već se mogu opisati kao "obični" navijači i simpatizeri raspoređene na drugim tribinama Beogradske arene, su bile stava da, bez obzira na bratstvo i prijateljstvo, bi ipak trebalo prvenstveno podržati sopstveni klub, naročito zbog situacije u kojoj se nalazi i važnosti duela.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.