Bukti rat na relaciji Železnik-KSS! Novi udarac zadao je FMP, očekuje se odgovor Saveza!(FOTO)
Foto: Logo

nova runda

Bukti rat na relaciji Železnik-KSS! Novi udarac zadao je FMP, očekuje se odgovor Saveza!(FOTO)

Problemi koji nastaju oko eropskih takmičenja nikako da se završe
Objavljeno:

- Shodno tome, KK FMP je uputio pismo KSS, u kome traži odgovore na veoma jednostavna pitanja, kako bi nakon odgovora mogli da obavestimo javnost kakve su se igre igrale od januara 2016.godine do danas, po pitanju učešća u FIBA Ligi šampiona i Evrokupu, i kakav su doprinos svemu dali pojedini ljudi iz KSS-a, a naravno i „naši kadrovi“ iz FIBA uz pomoć „dobro informisanih spin majstora“ sa ovih prostora.

foto: Fonet/aleksandar Koković

- Čekajući odgovore iz Sazonove, nagovestićemo javnosti samo ovo... igranje KK FMP u Evrokupu, nema ama baš nikakve veze sa neigranjem jednog drugog kluba u tom takmičenju, kao što nema veze ni sa igranjem tog kluba u nekom trećem takmičenju.

- Jasno nam da KK FMP treba da bude u celom ovom „cirkusu“ kolateralna šteta po srpskom „ni kriv ni dužan“, a da je meta ovog napada neko drugi. Ali, cela istina kompletnoj srpskoj javnosti biće dostupna odgovorima koje nestrpljivo čekamo iz „kuće košarke“ – ako ih bude! Ako ih ne bude, javnost će opet biti obaveštena - stoji u saopštenju kluba iz Železnika.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.