Bukti rat na relaciji Železnik-KSS! Novi udarac zadao je FMP, očekuje se odgovor Saveza!(FOTO)
Foto: Logo

nova runda

Bukti rat na relaciji Železnik-KSS! Novi udarac zadao je FMP, očekuje se odgovor Saveza!(FOTO)

Problemi koji nastaju oko eropskih takmičenja nikako da se završe
Objavljeno:

Košarkaški klub FMP iz Železnika izdao je oštro saopršenje u kojem kritikuje ponašanje KSS prema njima zbog potencijalnog učešća u Evrokupu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Saopštenje prenosimo u celosti.

- Biti kandidat za Evrokup znači veliko priznanje za srpsku košarku i KK FMP jer smo višegodišnji pouzdani partneri Evrolige, i Evrokupa.

KK FMP je sve svoje odluke donosio u dogovoru sa Košarkaškim savezom Srbije, koji nam još uvek nije objasnio zašto naš klub nije uvršten u FIBA Ligu šampiona, a istu kandidaturu je ispred KSS-a potpisao Dejan Tomašević?

foto: Fonet/aleksandar Koković

- Cilj ovog saopštenja KK FMP nije da se prave bilo kakvi problemi u srpskoj košarci i državi, već da se dođe do istine bez obzira da li ćemo učestvovati u Evrokupu ili ne.

- Ono što nas je posebno začudilo, je da KSS na svom sajtu za koji pouzdano znamo da je jedan od najčitanijih sportskih portala u regionu i Evropi, ponovo objavljuje svoje odluke kako bi indirektno upozoravao naš klub, (da ne kažemo pretio), zaboravljajući da KK FMP nikada nije bio neobavešten klub, a ponajmanje naivan da ne prepoznaje genezu ovog „galimatijasa“ koji se pravi u košarkaškoj javnosti Srbije mesecima, i klasičnom zamenom teza i manipulacijama, da ne kažemo lažima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.