BRUTALNO MU ODGOVORIO: Džejms bez dlake na jeziku, isprozivao Mesinu! (FOTO)
Majk Džejms i Šabaz Nejpir, Foto: Espreso/Tamara Trajković

RAT

BRUTALNO MU ODGOVORIO: Džejms bez dlake na jeziku, isprozivao Mesinu! (FOTO)

Nije mogao da se suzdrži

Objavljeno: 18:02h

Košarkaš Monaka Majk Džejms uključio se u debatu u vezi sa trenerom milanske Olimpije Etoreom Mesinom.

Italijanski stručnjak se osvrnuo na slab start sezone svog tima i praktično okrivio Kevina Pengosa.

Džejms nije hteo da ostane nem na ove kritike, pogotovo što je i sam imao loša iskustva sa Mesinom. Kada je četvorostruki šampion Evrolige stigao u Olimpiju 2019. godine, najpre je precrtao Džejmsa koji je imao sjajnu sezonu.

Etore Mesina
Etore Mesinafoto: Starsport©

- U srži našeg razočaravajućeg starta sezone je to da nemamo pravog vozača za naš automobil. Pangos nije čovek koji može da učini da ovaj tim zaigra - izjavio je Mesina.

Ubrzo je stigao odgovor od Džejmsa.

- Kriviti plejmejkera koji je bio član idealnih petorki Evrolige i pokazao izuzetan nivo u prvih pet utakmica, a ne pogledati se u ogledalo i priznati da si sastavio očajan tim. To je najviši nivo manipulacije koji sam ikada video - napisao je Džejms na društvenim mrežama.

Mesina nije govorio samo o Pangosu, već i o Šabazu Nejpiru. Navodno je izjavio da se Amerikanac čuje sa svojim nekadašnjim saigračima iz milanske Olimpije i da želi da se vrati.

Nejpir je demantovao da se to ikada desilo, a Mesina ubrzo izjavio da tako nešto nikada nije izjavio i da je reč o novinarskoj interpretaciji.

Bonus video:

04:08

KOŠARKA ILI ONLIFENS: Ovo drugo, više zarađujem! Saznajte najšokantnije detalje o Milici Dabović: Rubrika 36 pitanja, ŠOK!

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.