GROBARI NA NOGAMA: Željko Obradović OTKRIO kada debituje Bruno Kaboklo!
Željko Obradović, Foto: Nikola Gligic/Starsport.rs ©

više nema dileme

GROBARI NA NOGAMA: Željko Obradović OTKRIO kada debituje Bruno Kaboklo!

Iskusni stručnjak se oglasio pred meč u ABA ligi

Objavljeno: 17:10h

Košarkaši Partizana dočekuju Igokeu u nedelju od 21 čas u "Štark areni", u utakmici sedmog kola ABA lige.

Trener crno-belih Željko Obradović rekao je da njegova ekipa želi da nastavi sa dosadašnjim dobrim igrama u ABA ligi i usput obradovao navijače informacijom da će novajlija Bruno Kaboklo biti u timu.

- Imali smo dva dana da pripremimo tu utakmicu. Sa velikim respektom čekamo naše prijatelje iz Igokee i sa željom da probamo da nastavimo sa igrama u istom ritmu kao što smo to do sada činili u ABA ligi. Bruno Kaboklo je odradio nekoliko treninga sa ekipom i biće u timu - rekao je Obradović, prenosi klub.

Bruno Kaboklo
Bruno Kaboklofoto: Starsport©

Zamenik kapitena crno-belih Danilo Anđušić rekao je da njegova ekipa mora da bude potpuno fokusirana ako želi da upiše još jednu pobedu.

- Očekuje nas ABA liga nakon utakmice koju smo u Evroligi uspeli da pobedimo. To ne znači da treba da se opuštamo ni jednog trenutka već da maksimalno uđemo u meč. Stalno ponavljamo koliko su nam važne utakmice u ABA ligi i jednostavno svakoj moramo prići maksimalno motivisani - rekao je Anđušić.

Anđušić i Obradović
Anđušić i Obradovićfoto: Starsport©

- Oni su ekipa sa dosta iskusnih igrača, znaju da igraju, čvrsto igraju, jako, videli smo to i na Superkupu kada smo vodili 20 poena razlike pa su oni uspeli da se vrate u igru u poslednjoj četvrtini. Dakle moramo biti potpuno fokusirani kako bismo došli do još jedne pobede - dodao je on.

Pored takmičarskog, utakmica će imati i humanitarni karakter pošto će Partizan nastupiti u posebnim, crno-ljubičastim dresovima koji su posvećeni prevremeno rođenim bebama.

Partizan ovaj meč dočekuje kao prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa pet pobeda i jednim porazom, dok je Igokea peta sa skorom 4/2.

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.