"VIDITE KOLIKA JE LJUDSKA DOBROTA!" Doktor Radovanović obradovao Srbiju: "Mislim da će Boriša MOĆI da igra!"
Dr Dragan Radovanović je najviše pomogao da se spasi Boriša Simanić, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević, Print Screen Youtube

odlične vesti

"VIDITE KOLIKA JE LJUDSKA DOBROTA!" Doktor Radovanović obradovao Srbiju: "Mislim da će Boriša MOĆI da igra!"

Ovakve stvari nas nauče koliko čovek može da ima dobrote i da to pokaže na eksplicitan način - kaže dr Radovanović

Objavljeno:

Doktor košarkaške reprezentacije Srbije, Dragan Radovanović, još jednom je do detalja govorio o drami koju je Boriša Simanić preživeo na Filipinima, ali i dao prognozu nejgovog oporavka i procenu da li će opet moći da se bavi sportom.

Simaniću je prinudno odstranjen bubreg tokom naknadne operacije zbog udarca zadobijenog u utakmici sa Južnim Sudanom na Svetskom prvenstvu.

Radovanović je u emisiji "Jutro" na TV Prva istakao da veruje da će se Boriša i dalje baviti sportom.

- On se lepo oporavlja, zaista mislim da će moći da se bavi sportom. Mlad je, zdrav je ušao u sve ovo. On je zdrav, nije pacijent u klasičnom smislu. Potrebno je da prođe određeno vreme da se bubreg adaptira na to da je jedini, da preuzme tu funkciju… I drugo da ga istestiramo kako se bubreg ponaša tokom napora.

U međuvremenu, pojedini ljudi su se javljali da doniraju bubreg Simaniću.

- Vidite kolika je ljudska dobrota! Ovakve stvari nas nauče koliko čovek može da ima dobrote i da to pokaže na eksplicitan način. U ovoj nesreći to je lepa stvar koja se desila - istakao je dr Radovanović.

Bonus video:

01:27

SRBIJA JE NAVIKLA NA ZLATNE MEDALJE I DA BUDEMO NAJBOLJI! Kešelj o uspehu naših košarkaša: Ovo je uspeh za svako poštovanje

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.