OSVETA ZA NOLANA SMITA! Džikić obećao, Hečer ispunio! Partizan se vraća u Zagreb! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

ABA liga, polufinale!

OSVETA ZA NOLANA SMITA! Džikić obećao, Hečer ispunio! Partizan se vraća u Zagreb! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja sa utakmice mogli ste da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog...
Objavljeno: 22:03h

72:73 - NOVA TROJKA BOUTRAJTAAAAAAAAA!!! Neverovatna utakmica. Birčević je ispao, ostavivši Amerikanca skroz samog. Da li nas očekuje novi NOLAN SMIT, samo ovoga puta u dresu crno-belih?!?! Sedam sekundi do kraja.

72:70 - BOUTRAJT DAJE TROJKU ZA IZJEDNAČENJE, ALI HEČER NA 15 SEKUNDI PRE KRAJA POSTIŽE POLAGANJE ZA NOVU PREDNOST! KAKVA DRAMA, PO KO ZNA KOJI PUT OVE SEZONE!

70:67 - Kakav kiks Džamonta Gordona! Strašna greška ispod svog koša posle slobodnih bacanja koja je pogodio Boutrajt. Ispala mu je lopta i Cedevita ima posed za izjednačenje na 40 sekundi do kraja utakmice.

69:65 - VANJA MARINKOVIIIIIIIIIIIIIIĆ! TROJKAAAAAAAAAA!! Možda i presudna.

64:59 - Koprivica je postigao prve poene za Partizan u poslednjoj deonici! A, onda, izgubljena lopta Cedevite. Ali, i na drugoj strani, beogradska ekipa vraća istom merom, što Zagrepčani koriste. Posle jednog slobodnog bacanja koje je pogodio Boutrajt, Hečer je postigao trojku sa parkinga, ali je Boutrajt odgovorio istom merom! I taman kada je Cedevita mislila da se primakla - PONOVO HEČEEEEEEEEEEEEEEEEER!!! Trojkaaaaaaaaaaaaa!!!

KRAJ TREĆE ČETVRTINE! Opet nas čeka drama na utakmici Partizana!

56:51 - Veličković daje dva bacanja - 54:48. Begić loš sa linije penala. Pre toga, Andrić je postigao trojku!

49:48 - Iako je bilo čak i +10 za Partizan, Cedevita se ozbiljno vratila i izjednačila. Loše igraju crno-beli u ovim momentima, ali im je prednost vratio Miloš Koprivica sa poludistance. Hečer pogađa dva slobodna bacanja. Bilan je nezaustavljiv danas. Ne mogu da ga sačuvaju crno-beli. Koš i faul!

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

39:34 - Posle prvog poluvremena, crno-beli na krilima Birčevića i Hečera vode sa +5 i imaju dobru podlogu za nastavak. Da li ćemo ipak gledati tu treću utakmicu?

36:29 - Sada je i Hečer dao trojku, on i Birčević po dve za sad.

31:24 - Posle loše serije Partizana za tri poena (osam promašaja zaredom) Birčević je sa identičnog mesta pogodio dve trojke, i tako doneo novu osetniju prednost crno-belima. Birča ima 12 poena za sada.

24:18 - Vraćaju se komšije... Polako ali sigurno. U međuvremenu je viđena brutalna "banana" Rašarda Džejmsa. Morao je ipak Veljko Mršić da traži tajm-aut, jer mu se nešto nije svidelo u igri Vitamina.

20:13 - Partizan je ušao u odličnu seriju. To je bio i konačan rezultat PRVE ČETVRTINE!

14:10 - Sjajne partije Mire Bilana i Stefana Birčevića za sada, a za prednost Partizana se pobrinuo Vanja Marinković lepim pogotkom za dva. A, onda i Gordon iz kontre sjajan.

6:6 - Solidan početak utakmice i jednih i drugih. Miro Bilan za sada dominantan u reketu. A, onda je Hečer pokazao da ono na zagrevanju nije bilo slučajno, pogodivši trojku.

20:00 - Utakmica je počela!

foto: Filip Plavčić
foto: Filip Plavčić

19:30 - Igrači Partizana su udarili nešto što veoma retko rade.

19:15 - Hečer je na zagrevanu gađao trojke 4/5... Nek se spreme Zagrepčani.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.