OSVETA ZA NOLANA SMITA! Džikić obećao, Hečer ispunio! Partizan se vraća u Zagreb! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

ABA liga, polufinale!

OSVETA ZA NOLANA SMITA! Džikić obećao, Hečer ispunio! Partizan se vraća u Zagreb! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja sa utakmice mogli ste da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog...
Objavljeno: 22:03h

Gledaćemo majstoricu u prvom polufinalu ABA lige. Partizan je rezultatom 74:73 slavio nad Cedevitom i tako zakazao i treći duel, ponovo u Zagrebu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tokom skoro cele utakmice, izuzev nekoliko uvodnih minuta, crno-beli su imali rezultatsku prednost, koja je obično iznosila oko pet poena.

Upravo ta dva poseda bila je razlika celu poslednju četvrtinu, kada su blistali Hečer sa jedne i Boutrajt sa druge strane. Međutim, na dva i po minuta do kraja utakmice, Cedevita se primakla na samo -1, i tada je počela nova drama na Partizanovim utakmicama ove sezone.

Ali, onda je Vanja Marinković dao trojku i sve rešio, da bi posle toga Miro Bilan nagazio liniju u napadu Zagrepčana, pa se mislilo da je svim nadama Vitamina došao kraj!

Ali, nije... Neverovatna serija Boutrajta, i onda katastrofalan kiks Džamonta Gordona vratile su Cedevitu u meč, da bi u poslednjim sekundama morao da rešava Vil Hečer! I uspeo je u tome. Dao je dvojku sa poludistance i slomio srca igračima Cedevite. Podsetio ih je na Nolana Smita, koji je pre nekoliko godina u poslednjoj sekundi utišao Arenu u polufinalu ABA lige.

Čisto da podsetimo, Aleksandar Džikić je na pres konferenciji posle prve utakmice odigrane u Hrvatskoj najavio da će se za dve nedelje vratiti tamo, tako da je sada i ispunio svoje obećanje.

TEŠKI ROKENROL! Samo dve reči mogu da opišu Džikićev izlazak na vreli parket Pionira! (VIDEO)

Najefikasniji u timu Partizana bio je Vilijam Hečer sa 23 poena i četiri asistencije. Pomogao mu je Birčević sa dabl-dablom od 18 poena i 11 skokova, dok je Novica Veličković dodao osam poena i deset skokova.

U poraženoj ekipi Rajan Boutrajt dao je 25 poena uz samo dve asistencije, dok je Miro Bilan dodao 16, a Šurna 10!

TA SLIKA... Svakog će pući snažna emocija zbog transparenta Grobara za NATO! (VIDEO)

Sva dešavanja sa utakmice mogli ste da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.