Olimpijakos je savladao Zvezdu, a evo kakvo je mišljenje Dejana Radonjića o svemu! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

na konferenciji...

Olimpijakos je savladao Zvezdu, a evo kakvo je mišljenje Dejana Radonjića o svemu! (FOTO)

- Čvrstom igrom su nas na početku uveli u greške i gradili rezultat. Igrali smo dobro u odbrani, ali 11 grešaka i primljeni lagani poeni... Došli smo do igre u drugom poluvremenu i uzvratili, igrali pametnije u napadu. U produžetku je moglo sa boljim i pametnijim rešenjima da ostvarimo prednost. Oni su na kraju slavili
Objavljeno: 22:26h

- Čvrstom igrom su nas na početku uveli u greške i gradili rezultat. Igrali smo dobro u odbrani, ali 11 grešaka i primljeni lagani poeni... Došli smo do igre u drugom poluvremenu i uzvratili, igrali pametnije u napadu. U produžetku je moglo sa boljim i pametnijim rešenjima da ostvarimo prednost. Oni su na kraju slavili - kazao je on. Radonjić je istakao "ogromnu potrošnju" njegove ekipe u utakmici protiv Olimpijakosa.

foto: Dado Đilas

- Ogromna potrošnja za nas, u našem ritmu i izmenjenim rotacijama. To nije mali problem, ali kako ćemo izgledati prekosutra (protiv Barselone), to samo mogo da zamislim. U stvari imaću prilike da vidim. A, nije to još to. Posle toga nas čeka polufinale Jadranske lige, utakmica koja ima izuzetnu važnost", rekao je Radonjić. Upitan za komentar o navijanju, odnosno tome što je ekipa u prošloj utakmici u Milanu imala podršku kao da igra kod kuće, Radonjić je rekao da je bio "koncentrisan samo na dešavanja na terenu" i da ne želi "to da procenjuje". Zvezda će u sledećem kolu gostovati Barseloni, u petak od 21.00.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.