Olimpijakos je savladao Zvezdu, a evo kakvo je mišljenje Dejana Radonjića o svemu! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

na konferenciji...

Olimpijakos je savladao Zvezdu, a evo kakvo je mišljenje Dejana Radonjića o svemu! (FOTO)

- Čvrstom igrom su nas na početku uveli u greške i gradili rezultat. Igrali smo dobro u odbrani, ali 11 grešaka i primljeni lagani poeni... Došli smo do igre u drugom poluvremenu i uzvratili, igrali pametnije u napadu. U produžetku je moglo sa boljim i pametnijim rešenjima da ostvarimo prednost. Oni su na kraju slavili
Objavljeno: 22:26h

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su se njegovi košarkaši maksimalno borili u porazu od Olimpijakosa, ali da je protivnik kvalitetom zabeležio pobedu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! - Videlo se odmah na početku da je Olimpijakos došao jako, jako motivisan, spreman da svim svojim kvalitetom dodje do pobede. Borili smo se maksimalno, ali nismo uspeli da pobedimo Olimpijakos. Sledeći put ćemo možda uspeti - rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

FRKA U ARENI! Branko Lazić se zakačio s navijačem Zvezde i onda uradio nesto što niko nije očekivao! (VIDEO)

Zvezda je u 27. kolu Evrolige izgubila u Beogradu od Olimpijakosa posle produžetka sa 64:62 i tako otežala sebi put ka četvrtfinalu. Trener crveno-belih je kazao da je čvrsta igra Olimpijakosa poremetila njegove igrače u prvom poluvremenu, ali da su u drugom igrali pametnije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.