Posle ovih rezultata, Zvezda MORA da pobedi Olimpijakos! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

Evroliga, 27. kolo!

Posle ovih rezultata, Zvezda MORA da pobedi Olimpijakos! (VIDEO)

Velika pobeda Makabija, ali ono što se dogodilo u Litvaniji mnogo više zanima srpske ljubitelje košarke
Objavljeno: 22:14h

Košarkaši Fenerbahčea bili su na pragu osamnaestog trijumf u Evroligi ali ih je šestostruki šampion Evrope naneo još jedan poraz i to na najboljniji mogući način.

Viktor Rud je ukrao loptu Bobiju Diksonu pet sekundi pre kraja i proigrao Landsberga, koji je istrčao kontru i s poludistance šutirao za dva, a lopta je triput pre ulaska u koš odskočila o obruč. Landsberg je ujedno bio i najefikasniji igrač sa 22 poena, dok je Dajmon Simpson dodao 14, uz 12 skokova, a Džo Aleksander postigao je 13. U ekipi Fenerbahčea najefikasniji bio je Melih Mahmutoglu sa 15 poena, 13 je postigoa Ekpe Judo, dok je 11 dodao Bobi Dikson.

Inače, osim duela u ’Kombank areni’ koji se igra u sredu, izuzetno važan biće i onaj u Moskvi, gde od 17 časova gostuje Darušafaka. Turski predstavnik je peti klub koji ima šansu da se domogne osam najboljih – izabranici Dejvida Bleta trenutno zauzimaju devetu poziciju sa skorom 13-13.

EVROLIGA - 27. KOLO

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Utorak: Fenerbahče - Makabi Tel Aviv 79:81 Žalgiris - Anadolu Efes 68:76 Bamberg - Baskonija 71:96 20.15 Panatinaikos - Armani Milano

Sreda: 17.00 CSKA Moskva - Darušafaka 19.00 Galatasaraj - Uniks Kazanj 19.00 Crvena zvezda - Olimpijakos 21.00 Real Madrid - Barselona

BONUS VIDEO: Sjajna serija trojki Marka Gudurića

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.