Posle ovih rezultata, Zvezda MORA da pobedi Olimpijakos! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

Evroliga, 27. kolo!

Posle ovih rezultata, Zvezda MORA da pobedi Olimpijakos! (VIDEO)

Velika pobeda Makabija, ali ono što se dogodilo u Litvaniji mnogo više zanima srpske ljubitelje košarke
Objavljeno: 22:14h

Košarkaši Efesa pobedili su Žalgiris u 27. kolu Evrolige i zadržali šanse da se nađu među osam najboljih ekipa. Slavio je rezultatom 76:68 i tako stigao do 15. trijumfa u najjačem evropskom takmičenju, koliko ima i Crvena zvezda.

Drugi od tri meča koji je zanimao Delije, bio je Bamberg - Baskonija, koji su Španci lagano rešili u svoju korist rezultatom 96:71, usred Nemačke. Najefikasniji na ovoj utakmici bili su Čejs Badindžer i Šejn Larkin sa po 17 datih poena.

Treći meč koji zanima Srbe bio je Panatinaikos - Milano, koji su Grci lagano rešili u svoju korist rezultatom 74:61!

Sada i Baskonija i Panatinaikos imaju više trijumfa od Crvene zvezde, koja, kako bi zadržala korak u borbi za peto mesto, mora da slavi nad Olimpijakosom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Duel u ’Žalgirio areni’ obeležilo je smenjivanje obe ekipe u vođstvu – domaćin je posle prvih 10 minuta imao pet poena prednosti, ali je u nastavku meča Efes bio taj koji je pogađao kada se lomilo.

Grejndžer je meč završio sa 25 poena (6-7 za dva, 3-6 za tri), uz 8 asistencija, a odlično su ga pratili Derik Braun sa 13, odnosno Pol Brendon sa 12 poena.

U redovima Žalgirisa, koji je posebno loše odigrao nekoliko poslednjih minuta, jedini dvocifreni bio je Lukas Lekavičus sa 11 poena i 6 uspešnih dodavanja.

Što se tiče prve utakmice odigrane u ovaj utorak...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.