ŠOK U LAKTAŠIMA! Zvezda odlučuje da li će ići na Partizan u polufinalu! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

ABA liga, 26. kolo!

ŠOK U LAKTAŠIMA! Zvezda odlučuje da li će ići na Partizan u polufinalu! (VIDEO)

Sva dešavanja sa utakmice mogli ste da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog
Objavljeno: 18:57h

70:61 - Kada imate šut iz igre 38 odsto, kada Hečer pogodi 1/10 iz igre, kada Ratkovica napravi korake u momentu kada se minut pre kraja lomi rezultat, jasno je da do pobede ne može da se dođe. Ne protiv ovako lepo raspoložene Igokee, koja je pogodila gotovo svaki važan šut, kada joj je beogradski tim disao za vratom!

53:50 - Partizan se vratio! Odlična četvrtina crno-belih, posebno odbrambeno, pošto je Igokea dala samo devet poena u tom periodu igre. Izgleda da su na poluvremenu igrači dobili dodatne instrukcije od Džikića, koje su sproveli u delo i postali agresivniji.

44:34 - Gotovo je prvo poluvreme! Partizan je uspeo da smanji prednost koja je u nekim trenucima bila i više od deset, ali su crno-beli i dalje imali dosta problema, posebno u napadu. Najbolji pojedinac prvog poluvremena bio je Vuk Radivojević sa 12 poena, a dosta mu je pomogao i Igokein Robinson sa devet. Kod crno-belih najviše je imao Ratkovica.

28:17 - Kraj prve četvrtine. Ekipa Igokee je igrala sa većom energijom, što joj se za sada isplaćuje. Odličan šut iz igre, uz samo četiri promašaja sa svih pozicija obezbedio je veoma osetnu prednost za ekipu iz Laktaša! Partizanov šut je za sada bio veoma slab. Samo sedam pogodaka iz igre, od čak 18 pokušaja.

17:00 - Počela je utakmica... Čitamo se na kraju prve četvrtine. Čisto da sada kažemo, Igokea je bolje otvorila utakmicu i posle skoro pet minuta imala je +7!

16:37 - Ovde se podsetite poslednjeg duela ova dva tima, odigranom u Beogradu.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.