ČOVIĆ MOLI DELIJE: Ako želite dobro Zvezdi...
Foto: Saša Pavlić Koky

Bez euforije

ČOVIĆ MOLI DELIJE: Ako želite dobro Zvezdi...

Predsednik crveno-belih je zatražio podršku navijača u narednom periodu
Objavljeno:
foto: Fonet

U Evroligi, crveno-beli i dalje, nakon poraza u Madridu, slove za najveće iznenađenje tog takmičenja. Ipak, do plej ofa je dug i vrlo neizvestan put:

- Delimično mogu da razumem zašto je napravljena euforija oko nastupa našeg tima u Evroligi. Ali, moram da zamolim sve koji žele dobro našem klubu... da tu euforiju izostave, jer nam neće doneti ništa dobro! Prevelika su očekivanja, a budžet i okviri u kojima radimo su premali! Zato molim sve da nam pružaju bezrezervnu podršku, da budu uz tim sada kada je važno, i da priče o eventualnim pozicijama, nekakvim protivnicima, plej-ofu, i čak fajnal-foru Evrolige ostave po strani! Pokazali smo po ko zna koji put da znamo šta radimo, potrebna nam je samo iskrena podrška u svakom smislu. Naša strategija je već poznata "korak po korak, sigurno ka zacrtanom cilju i to polako, realnom brzinom, jer sve što je prebrzo i euforično, na kraju ispadne kuso i loše - rekao je predsednik Zvezde.

foto: Filip Plavčić

Ekipa Crvene zvezde se iz Madrida vratila u subotu u prepodnevnim časovima, već u ponedeljak igra se meč poslednjeg 26.kola regularnog dela ABA lige protiv Budućnosti, tim već u sredu putuje u Milano gde ga očekuje meč protiv Armanija, a već sledećeg vikenda počinje plej of ABA lige, gde će Crvena zvezda mts imati prednost domaćeg terena.

BONUS VIDEO: Košarkaši su pravi magnet za devojke, a ove čuvene cice su najbolji dokaz za to

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.