ČOVIĆ MOLI DELIJE: Ako želite dobro Zvezdi...
Foto: Saša Pavlić Koky

Bez euforije

ČOVIĆ MOLI DELIJE: Ako želite dobro Zvezdi...

Predsednik crveno-belih je zatražio podršku navijača u narednom periodu
Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde mts u narednom periodu ulaze u seriju vrlo važnih utakmica u dva takmičenja: ABA ligi i Evroligi, gde su suprotno svim očekivanjima sa početka sezone, došli do pozicije da se nalaze u grupi timova koji bi mogli da se plasiraju u plej-of.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U regionalnom takmičenju, koja je označena kao prioritetno takmičenje za ovu sezonu, crveno-beli su osigurali prvo mesto pred plej-of koji startuje već za 7 dana.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Pred duele protiv Budućnosti, Armanija, Olimpijakosa, a pred izuzetno zahtevan i važan period koji očekuje crveno-bele oglasio se i prvi čovek kluba Nebojša Čović.

- Pred nama je izuzetno važan period sa utakmicama u regionalnoj ligi na prvom mestu. To takmičenje smo označili kao naš najveći prioritet. Takmičenje u Evroligi, predstavlja nadogradnju, ali bez bilo kakvog opterećenja. Dobro smo za sada odradili ovaj deo posla, a sada slede najvažniji mečevi. Zato apelujem na naše navijače da nam pruže podršku na predstojećim utakmicama Evrolige, a naročito na polufinalnim utakmicama ABA lige. Važno je da podsetim, koliko je bilo teško protiv Cedevite u Beogradu u prvoj utakmici polufinala ABA lige prošle sezone. Zato je važno da dobijemo veliku podršku na svim predstojećim utakmicama ABA lige i Evrolige.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.