Voditelj Partizanovog vesnika: Suđenje u Humskoj i Novom Pazaru poslalo poruku Partizanu da se ne nada previše! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/DanasConferences

oštra reakcija željka Pantića

Voditelj Partizanovog vesnika: Suđenje u Humskoj i Novom Pazaru poslalo poruku Partizanu da se ne nada previše! (VIDEO)

U novoj epizodi "Partizanovog vesnika", Željko Pantić se osvrnuo na uvođenje stranih sudija u srpskom fudbalu
Objavljeno: 15:46h

- Utakmica u Novom Pazaru je zanimljiva iz drugog konteksta, gde se sudijska pomoć Crvenoj zvezdi ne doživljava na ovaj ili onaj način na koji mi pričamo Partizan ili Zvezda, nego je počela da dobija nacionalnu konotaciju. Ja sam se samo zapitao nakon prekida utakmice, posle one nesrećene povrede, gde je fudbaler Crvene zvezde nenamerno povredio golmana Novog Pazara, šta bi bilo da je kojim slučajem još jedan penal bio dosuđen za Zvezdu ili neki gol Novog Pazara bio poništen? Da li bi se ta utakmica uopšte završila? Da li bi na njoj bilo mrtvih?

- Bez želje da ulazim u bilo kakva prepucavanja, pominjem Toleta i slično, ostaje činjenica da jedini klub, mislim u Evropi, koji je imao u svojim upravama dva komesara za suđenje, Branimira Babarogića i Dušana Mrakića, to je Crvena zvezda. I ako neko nađe dva komesara za suđenje u upravi Partizana, Milana, Real Madrida, ja sam spreman da napravim bilo kakvu ravnotežu, da kažem kradu jedni, a kradu i drugi. Ali prosto poražavajuće je videti ovu sezonu, koja se naslanja na prethodnu da mi imamo suđenje koje izaziva nacionalne probleme, suđenje u kome neko dolazi na stadion Partizana da se iživljava...

- I mi onda dolazimo do jedinog racionalnog rešenja, a to je da se zaista ili dovede suđenje u neku normalnu meru, da vidimo da li je ovo izuzetak ili pismo o namerama sudijske organizacije i ako jeste da mi onda iniciramo jednu priču da se traži uvođenje stranih sudija u naš fudbal - rekao je između ostalog Pantić, a šta je još ispričao pogledajte na snimku ispod.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.