Voditelj Partizanovog vesnika: Suđenje u Humskoj i Novom Pazaru poslalo poruku Partizanu da se ne nada previše! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/DanasConferences

oštra reakcija željka Pantića

Voditelj Partizanovog vesnika: Suđenje u Humskoj i Novom Pazaru poslalo poruku Partizanu da se ne nada previše! (VIDEO)

U novoj epizodi "Partizanovog vesnika", Željko Pantić se osvrnuo na uvođenje stranih sudija u srpskom fudbalu
Objavljeno: 15:46h
foto: Youtube/DanasConferences

- Međutim, nakon ispadanja Crvene zvezde 9. put zaredom iz Evrope, ovo kolo iza nas je trebalo da pošalje jasnu poruku Partizanu i javnosti o tome šta bi trebalo da očekujemo u ovome prvenstvu? Na koji način će biti suđeno Partizanu i kako će se sudije ponašati u ostatku prvenstva - objasnio je Pantić i na primeru iz zaustavnog vremena utakmice u Humskoj kada crno-belima nije dosuđen penal posle obaranja Evertona Luiza u šesnaestercu.

- Sudija koji nije svirao penal nad Leonardom, delio žute kartone kao konfete. Jako teško je oteti se utisku da je ovo suđenje poruka šta može da se očekuje u sledećem kolu u Čačku, a tek da postavimo sebi pitanje - Ako jedan penal koji je vidljiv iz lože sa 50 mmetara, neko ne svira pri rezultatu 4:0, da li će neko svirati takav penal u večitom derbiju pri rezultatu 0:0?

- Da li smo mi kroz suđenje na utakmici Partizan - Rad dobili pismo o namerama sudijske organizacije u ostatku šampionata, u kome kažem posle ispadanja jednog kluba 9 puta zaredom, jedna sudijska organizacija šalje poruku Partizanu da se ne nada previše.

Potom se Pantić osvrnuo i na duel u Novom Pazaru, gde je takođe bilo diskutabilnog suđenja, ali i incidenata

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.