Voditelj Partizanovog vesnika: Suđenje u Humskoj i Novom Pazaru poslalo poruku Partizanu da se ne nada previše! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/DanasConferences

oštra reakcija željka Pantića

Voditelj Partizanovog vesnika: Suđenje u Humskoj i Novom Pazaru poslalo poruku Partizanu da se ne nada previše! (VIDEO)

U novoj epizodi "Partizanovog vesnika", Željko Pantić se osvrnuo na uvođenje stranih sudija u srpskom fudbalu
Objavljeno: 15:46h
foto: Dado Đilas

- Generalno gledano, početak ove sezone vrišti jednu poruku koja se prosto nameće kao jedino realno rešenje - ponovno razmatranje te ideje o uvođenju stranih sudija u srpski fudbal - započeo je Pantić svoje izlaganje.

- Partizan ne treba da se vadi na spoljne faktore, na državu, suđenje, jer je Partizan pretežnim delom imao problem u "domaćoj radinosti". Međutim, teško je ne konstatovati činjenicu, da je nova sezone, naročito kolo iza nas, počela da šalje neke vrlo uznemirujuće poruke kada je reč o suđenju.

foto: Fonet/aleksandar Koković

- Dve utakmice Partizan - Rad 4:0 i Novi Pazar - Crvena zvezda. Očigledno u novoj sezoni, u sistem sudija koji sude Superligu, uvedeni su ljudi koji sude sa takvim stepenom beščašća i stida i ja to ne mogu da ne konstatujem- rekao je Pantić i nastavio:

- Nominalno gledano Partizanova pobeda nad Radom od 4:0, trebalo bi da priču o suđenju skloni u drugu stranu, da se postavi pitanje zašto bismo mi pričali o sudiji kada je Partizan dobio tu utakmicu. Usput, to govori da je Partizan dominantan i bolji i da ima dobar tim i da je uprkos sudiji uspeo da dobije utakmicu 4:0. To na neki način potvrđuje priču s početka priče da Partizanu nisu sudije uticale na to što je protiv Bačke imao 1 šut na gol ili protiv Vojvodine mogao da primi pet komada sam.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.