Mnogo jaka poruka Grofa Božovića pred meč sa Sasuolom!
Foto: Fonet/aleksandar Koković

optimističan je

Mnogo jaka poruka Grofa Božovića pred meč sa Sasuolom!

Iskusni strateg iskoristio je priliku da pozove navijače da podrže crveno-bele i obećao borbenu igru
Objavljeno: 15:30h

Iskusni strateg iskoristio je priliku da pozove navijače da podrže crveno-bele i obećao borbenu igru.

- Iako su nas u Italiji protivnici izvukli na svoju polovinu i iskoristili brzinu i tehniku mi sutra moramo da napadamo. Imamo obavezu kao klub da pokušamo da pobedimo i da izađemo iz utakmice sutra podignute glave. U životu i u sportu je sve moguće, razna čuda se događaju.

- Za nas je najvažnije da pokažemo želju, volju, borbenost i pobedimo ako bude moguće. Šta neko nosi u dubini duše i čemu se nada, to je već lična stvar. Bez obzira na sve pozvao bih navijače da dođu i da nas podrže. Ja bih mnogo voleo da sam sutra prosečan navijač Zvezde iz više razloga. Dolazi ekipa iz jedne od 5 najjačih liga u Evropi, ekipa koja je bila 5. na tabeli i najprijatnije iznenađenje šampionata, ekipa koja ima nekoliko izvanrednih igrača koji će za nekoliko sezona igrati u Juventusu, Milanu, Interu... I, najvažnije, dolazi ekipa da igra protiv kluba koji vi volite.

- Bez obzira što taj klub nije napravio dobar rezultat u prvoj utakmici, ako neko voli Zvezdu on treba da dođe. Ne zbog mene, niti zbog bilo koga drugog. Svi smo prolazni osim tog imena. Zato bih došao. Mene kao navijača ne zanima što je Miodrag Bođović trener, dolazim da gledam svoju Zvezdu, da gledam fudbal zato što je to jedna lepa igra - rekao je Miodrag Božović.

foto: Filip Plavčić

I pored nepovoljnog rezultata pred revanš šef stručnog štaba smatra da ima razloga za optimizam.

- Optimizam pred utakmicu zasnivam na tome što smo mi Crvena zvezda, što igramo na svom terenu, što ćemo verovatno imati podršku sa tribina i što ćemo pokazati ono što nismo u Italiji. Kada se pobedi posle utakmice mediji veličaju trenera, pojedine igrače, a kada se izgubi nastupa jaka negativna propaganda. Nisam ja osnovao ovaj klub, niti će on prestati da postoji posle Sasuola. Ni posle mog, niti bilo čijeg odlaska. Crvenu zvezdu su stvarale generacije i generacije Zvezdaša. Nekad su rezultati bolji, nekad lošiji, ali trenutno smo takvi kakvi smo.

- Boljih nema. Možda će se mnogi obradovati kada odem, ali će sigurno biti dosadno. Uvek odgovaram, nikad prvi ne napadam dok ne krene da se piše o mojim ljudskim kvalitetima. O trenerskim slobodno pišite, recite da nisam dobar trener, samo nemojte da govorite da sam za domaću upotrebu. Bilo je ovde mnogo trenera koji nisu bili ni za domaću upotrebu, ja sam bar za to. Pogađa me pisanje pojedinih medija o meni jer imam porodicu i ljude koji čitaju šta se piše o mom radu i normalno je da im nije drago. Mnogo ispašta moja porodica. Nisam bio na moru 30 godina sa familijom i sa decom. Radim posao koji je vrlo težak, a vrlo lagano mogu da odem - poručio je Grof.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.