Mnogo jaka poruka Grofa Božovića pred meč sa Sasuolom!
Foto: Fonet/aleksandar Koković

optimističan je

Mnogo jaka poruka Grofa Božovića pred meč sa Sasuolom!

Iskusni strateg iskoristio je priliku da pozove navijače da podrže crveno-bele i obećao borbenu igru
Objavljeno: 15:30h

Još jedna evropska utakmica je pred igračima i navijačima Crvene zvezde. Revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sasuola crveno-beli igraju sutra, 25. avgusta, od 20:30 časova na svom terenu

Očekivanja pred utakmicu izneo je šef stručnog štaba Miodrag Božović

- S obzirom na to kako smo odigrali prvu utakmicu u Italiji nadam se da ne možemo da ponovimo dve tako loše partije. Bilo bi mnogo dobro da sutra pobedimo i da se na taj način revanširamo navijačima koje smo dosta razočarali u prvoj utakmici. Nisam imao velika očekivanja od ove ekipe, ne zato što nema kvalitet, već zato što se prase ne goji uoči Božića.

- Morate ranije da krenete da ga hranite. Tako je ova ekipa stvorena preko noći, a preko noći ne može ništa da se napravi. Ja nisam obećavao ni Ligu šampiona ni Ligu Evrope, trezveno razmišljam o svemu. Ponovio sam već mnogo puta da za uspehe treba vremena. Nisu ovi igrači tako loši kao što su bili u Italiji, niti je Sasuolo toliko dobar koliko je izgledao protiv nas. Negde u sredini možemo da se nađemo. Zvezda je svoju poslednju evropsku utakmicu na Marakani igrala 2006. godine.

foto: Printscreen/Arena Sport

- Za ovih deset godina nije bilo Evrope i ne znam zašto se svi ponašaju kao da je Zvezda sve vreme igrala najjača evropska takmičenja, a da će ove godine možda da ispadne. Nije igrala i nema iskustvo. Za nas su ove utakmice veliko iskustvo. Vi ste proglasili La Valetu lošom ekipom, Ludogorec i Sasuolo takođe. Ja to nisam govorio. To što oni nemaju zvučna u timu imena ne znači da nisu jaki. Sasuolo je jedno od najprijatnijih iznenađenja italijanskog šampionata prošle godine.

- Pobeđivali su sve italijanske velikane u međusobnim duelima. Gazda Sasuola je ove godine prodao igrače za 42 miliona evra, a doveo za 45 miliona. Iz ovoga se vidi da mi kao klub nemamo prava da se rugamo nikome - rekao je Miodrag Božović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.