JOKAN ODGOVORIO NA SVE: Nahvalio ĐU-LE, ali i pokopao Superligu! Iskreno i o šansama Partizana u Evropi!
Foto: Reuters

rekao i da li će u premijer ligu

JOKAN ODGOVORIO NA SVE: Nahvalio ĐU-LE, ali i pokopao Superligu! Iskreno i o šansama Partizana u Evropi!

Trener Fulama je dao opširan intervku tokom Turnira prijateljstva

Objavljeno: 16:05h
foto: Reuters

- Nakon 48 utakmica, poprilično lako smo ostali bez šanse da igramo na Vembliju, utakmicu za plasman u Premijer ligu. Kroz ruke nam je prošla izuzetno dobra šansa. Čempionšip je teško takmičenje i ne može da se garantuje šta ćemo uraditi sledeće sezone. Sada su ambicije veće nego prošle sezone kada smo se jedva spasili da ne ispadnemo u niži rang takmičenja. Sa 20. mesta uspeli smo da dođemo do šestog i igramo plej-of. Sada će se očekivati da ostvarimo još bolji rezultat, što je sasvim prirodno i sportski. Zbog toga očekujem još težu sezonu - rekao je on.

Povodom spekulacija da bi mogao da preuzme Kristal Palas, Jokanović je rekao da ima ugovor sa Fulamom i da se time završava svaki komentar na tu temu.

foto: AP

- Sasvim je logično da su moje ambicije da napredujem i da jednog dana radim u Premijer ligi. Da li će se to desiti uskoro ili će biti potrebno više godina, ili se to uopšte neće desiti, videćemo. Sada sam tu gde jesam i uživam u svom poslu, ali svestan sam da postoji viši nivo. Istina, moje ime se pominje s vremena na vreme, ali da bih radio u Premijer ligi mnogo toga treba da se poklopi - rekao je bivši trener Partizana, Votforda, Makabija, Levskog i Muantong junajteda.

Govoreći o fudbalskoj reprezentaciji Srbije, Jokanović je rekao da ekipa ima dobre šanse da se plasira na Svetsko prvenstvo 2018. godine.

foto: Reuters

- Srbija je sada na vrhu tabele i ima dobre šanse da ispuni cilj. Nakon nekog turbulentnog perioda, oko državnog tima sada je očigledno pozitivno raspoloženje. Za meč protiv Velsa očekuje se pun stadion, što je duže vreme bila misaona imenica i predstavlja veliko ohrabrenje. Uvek navijam za Srbiju i verujem da može do dobrog rezultata. Ništa nije lako. Bio sam u Kardifu i gledao prvi meč. Vels tada nije pokazao da je kvalitetnija ekipa od nas i verujem da sada možemo do tri boda - ocenio je Jokanović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.