JOKAN ODGOVORIO NA SVE: Nahvalio ĐU-LE, ali i pokopao Superligu! Iskreno i o šansama Partizana u Evropi!
Foto: Reuters

rekao i da li će u premijer ligu

JOKAN ODGOVORIO NA SVE: Nahvalio ĐU-LE, ali i pokopao Superligu! Iskreno i o šansama Partizana u Evropi!

Trener Fulama je dao opširan intervku tokom Turnira prijateljstva

Objavljeno: 16:05h

Trener Fulama Slaviša Jokanović rekao je da je osnivanje Turnira prijateljstva, na kome učestvuju ekipe do 16 godina sa prostora bivše Jugoslavije, dobra prilika da se mladi fudbaleri takmiče sa vršnjacima iz regiona.

Četvrti Turnir prijateljstva počeo je u utorak u etno selu "Stanišići" kod Bijeljine, u Republici Srpskoj u BiH, i trajaće do 11. juna.

Protekle tri godine turnir su posetili brojni proslavljeni fudbaleri sa prostora bivše Jugoslavije, a ove godine tu su Siniša Mihajlović, trener Fulama Slaviša Jokanović, bivši fudbaler Crvene zvezde Husref Musemić i mnogi drugi.

foto: Reuters

Mihajlović rekao šta misli o Zvezdi i Partizanu, a njegove reči se neće svideti Delijama! (FOTO)

- Od ideje, pa sve što je urađeno, je sjajno. Mladi momci imaju gotovo jedinstvenu priliku da se takmiče sa vršnjacima iz celog regiona. Sve ovo mene vraća na moje početke, kada je moja generacija imala priliku da igra protiv svih ovih klubova koji su danas ovde, da se takmiči i meri sa njima. Ta konkurencija koja je ovde sigurno jača, može da ih pogura da još kvalitetnije rade - rekao je Jokanović, navodi se na sajtu turnira.

Jokanović je rekao da je protekla sezona u engleskom drugoligašu bila pozitivna, ali da je mogla da bude bolja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.