JOKAN ODGOVORIO NA SVE: Nahvalio ĐU-LE, ali i pokopao Superligu! Iskreno i o šansama Partizana u Evropi!
Foto: Reuters

rekao i da li će u premijer ligu

JOKAN ODGOVORIO NA SVE: Nahvalio ĐU-LE, ali i pokopao Superligu! Iskreno i o šansama Partizana u Evropi!

Trener Fulama je dao opširan intervku tokom Turnira prijateljstva

Objavljeno: 16:05h

Fudbaleri Srbije igraju u nedelju od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" protiv Velsa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

foto: Reuters

- Potrebna nam je pozitivna atmosfera. Bio sam član reprezentacije 12 godina. Nekih dve godine je oko nas bila komplikovana atmosfera, ali u većini slučajeva smo bili podržani i pun stadion nas je gurao ka rezultatu. Imao sam sreću da sam samo dva puta izgubio u Beogradu. Protiv Rusa u kvalifikacijama i prijateljskoj utakmici pa dobro znam koliko te pozitivne vibracije sa tribina mogu da utiču na tim. Primetan je bolji ambijent oko reprezentacije a nadam se da će posle Velsa biti još bolji - rekao je on.

Upitan da li je pratio dešavanja u srpskom fudbalu, Jokanović je rekao da je Partizan zasluženo osvojio "duplu krunu".

foto: Reuters

- U finišu sezone je napravio izuzetnu seriju bez poraza, tada je u direktnim duelim bio bolji od najvećeg rivala Crvene zvezde. Tu računam i Kup. To je jasna poruka da se zasluženo okitio titulom. Ipak, najbitnije stvari u srpskom fudbalu se dešavaju u julu i avgustu, tako da ćemo videti koliko će Partizan uspeti da pozitivnu euforiju pretvori u dobar rezultat u borbi za Evropu - rekao je on.

Na pitanje da li neko od fudbalera Partizana može odmah da igra u Premijer ligi, Jokanović je rekao da to zavisi od potreba klubova.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.