Bio je toliko srčan, da mu je srce stalo pre vremena: Ovo je priča o Šeiku Tioteu, bosonogom dečaku koji je prerano otišao! (VIDEO)
Foto: AP

POČIVAJ U MIRU

Bio je toliko srčan, da mu je srce stalo pre vremena: Ovo je priča o Šeiku Tioteu, bosonogom dečaku koji je prerano otišao! (VIDEO)

Od kada je vest o njegovoj smrti obišla svet u roku od pet sekundi, mi smo počeli da se prisećamo momenata koje nijedan navijač Njukasla nikada neće zaboraviti

Objavljeno: 21:11h
foto: AP
foto: AP

Na njemu se tokom cele premijerligaške karijere videlo da je i dalje taj bosonogi dečak iz Afrike, koji jednostavno ne dozvoljava da niko, sa loptom ili bez nje, prođe i zapreti golmanu ekipe čije je boje Tiote branio.

MUŠKARCI, UGLEDAJTE SE NA NJU: NBA može da sačeka, Ana Dabović odabrala reprezentaciju! (FOTO)

Kada je otišao u Kinu, i to u drugu ligu, ispao je iz žiže svetske javnosti, ali danas, ovog crnog 5. juna, ponovo je svet pominjao njegovo ime. Ovog puta sa suzama u očima.

Zato što ga je baš to srce, koje je izmorilo protivničkih napadača bar upola kao svojevremeno Đenaro Gatuzo, izdalo na jednom treningu pod i dalje nerazjašnjenim okolnostima, dok se sa saigračima iz Peking Enterprajza spremao za naredne prvenstvene izazove.

Ya akhi, narakum fi jannah inshallah. I see you in heaven my brother #rip ????

A post shared by @dembabafoot on

Dame i gospodo, upamtite ovog čoveka, jer on je bio pravi borac iz potaje koji je potreban svakom dobrom timu, on je bio čovek kome navijači nijedan crveni karton nisu zapamtili po lošem, čovek koji će uvek biti sinonim za idealnog kvaritelja tuđe igre!

Šeik Tiote, počivaj u miru! I neka ti je večna slava. A to ti želi i ceo fudbalski svet!

BONUS VIDEO: Mažić reagovao na provokacije Grobara

(A.R.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.