Bio je toliko srčan, da mu je srce stalo pre vremena: Ovo je priča o Šeiku Tioteu, bosonogom dečaku koji je prerano otišao! (VIDEO)
Foto: AP

POČIVAJ U MIRU

Bio je toliko srčan, da mu je srce stalo pre vremena: Ovo je priča o Šeiku Tioteu, bosonogom dečaku koji je prerano otišao! (VIDEO)

Od kada je vest o njegovoj smrti obišla svet u roku od pet sekundi, mi smo počeli da se prisećamo momenata koje nijedan navijač Njukasla nikada neće zaboraviti

Objavljeno: 21:11h

Njegov rđav temperament najčešće se ispoljavao u derbijima, u važnim utakmicama.

Viđan je i u utakmicama reprezentacije, jer je i na Afričkom Kupu nacija imao svoje "epizode", ali nikada mu niko nije preterano zamerao na tome. Znali su da je takvo ponašanje deo njega, i da bez toga ne bi bio isti igrač.

Zato će navijači Njukasla zauvek za njega imati toplo mesto u srcu. I to ne samo zbog njegovog nedostatka želje za kompromisom sa protivnicima, već i zbog onog gola protiv Arsenala u najvećem "kambeku" u istoriji Premijer lige.

Posle ovog Leonardovog gesta čini se da dileme oko ostanka u Partizanu nema! (FOTO)

Tobdžije su vodile sa 4:0, Svrake nisu mogle da se sastave, ali onda se dogodilo čudo. Njukasl se vratio na 4:4, a izjednačujući pogodak dao je upravo Tiote. Tada najsrećniji čovek na svetu...

A, zamislite samo kako se osećao čovek koji je prve fudbalske korake napravio bosonog na prašnjavim ulicama Jamusukra, glavnog grada Obale Slonovače (sa kojom je igrao finale Afričkog Kupa nacija).

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.