Bio je toliko srčan, da mu je srce stalo pre vremena: Ovo je priča o Šeiku Tioteu, bosonogom dečaku koji je prerano otišao! (VIDEO)
Foto: AP

POČIVAJ U MIRU

Bio je toliko srčan, da mu je srce stalo pre vremena: Ovo je priča o Šeiku Tioteu, bosonogom dečaku koji je prerano otišao! (VIDEO)

Od kada je vest o njegovoj smrti obišla svet u roku od pet sekundi, mi smo počeli da se prisećamo momenata koje nijedan navijač Njukasla nikada neće zaboraviti

Objavljeno: 21:11h

6. mart 2012. godine. Prelepo popodne, ako se uzme u obzir da je mesto događaja sam sever Engleske, grad Sanderlend, derbi Tajn-Ver. 25. minut utakmice je u toku, Njukasl vodi sa 1:0 golom Joana Kabaja iz 3. minuta.

TRAGEDIJA! Svet je u suzama: Bivši fudbaler Njukasla iznenada umro na treningu! (FOTO)

I onda, niotkuda, činilo se u prvi mah, sudija iz džepa vadi crveni karton i okreće ga prema čoveku za koga je svačiji komentar u jednoj lokalnoj kladionici, pa i moj, bio: "Pa, naravno, ko bi drugi?! Pade mi tiket zbog njega sad!", jer kao i uvek, ili se bar tako čini, 70 odsto Srbije igra na Njukasl (da ne ulazimo sad u razloge toga, promašili bismo temu).

Šeik Tiote je negodovao, negodovao, ali za njegov start arbitar je morao da da reaguje najstrožom kaznom. Navijači Sanderlenda su upali u ekstazu, pretpostavivši da će njihov tim preokrenuti i slaviti nad najljućim rivalom. Sa druge strane, gostujući fanovi su počeli da psuju, pljuju, kude sudiju, ali i svog temperamentnog zadnjeg veznog.

Vučić se PLAŠI Delija sa Severa i zato im NAMEŠTA MILIONSKE POSLOVE preko EPS-a! Nove šokantne optužbe na račun predsednika Srbije!

On je napustio teren vidno iznerviran, ali je i sam bio svestan da ga je srce previše povuklo kao i mnogo puta pre i posle toga. Na sreću, u Crne mačke nisu uspele da preokrenu, došle su samo do boda, a kasnije su i jedni i drugi opstali u ligi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.