PRIČA SAŠE ILIĆA O OSVOJENOJ TITULI: Ne želim da kažem ko mi je čestitao iz Zvezde!
Foto: Beta/Branislav Božić

Kaže da je titula čista kao suza

PRIČA SAŠE ILIĆA O OSVOJENOJ TITULI: Ne želim da kažem ko mi je čestitao iz Zvezde!

Kapiten crno-belih ističe da je njegova ekipa tokom sezone prošla Golgotu

Objavljeno:
foto: Saša Pavlić Koky

- Iskreno, nisam se ni ja preterano nadao. Mukotrpno smo se oporavljali od nesrećne eliminacija za Ligu Evrope od Zaglebja. To se reflektovalo na određen broj utakmica u prvenstvu. Prošli smo golgotu. Ujedno, kako je vreme odmicalo, Zvezda je brala bodove nemilice. Od jeseni smo krenuli da igramo sve bolje, a sistem plej-ofa na kraju nam je išao u prilog - rekao je Ilić i dodao da je osvojena titula čista kao suza.

- Smatram da je čista kao suza. Pored evidentnog napretka u igri, u tri odigrana derbija, zabeležili smo dve pobede i remi. Verujem da je i to dodatni pokazatelj da smo zasluženo završili na prvom mestu.

foto: Saša Pavlić Koky

Crvena zvezda nije čestitala Partizanu na tituli, već je u saopštenju dan posle poslednjeg kola tu titulu pripisala FSS i Slaviši Kokezi. Međutim, kapiten Partizana je ipak dobio čestitke od komšija sa druge strane Topčiderskog brda.

- Naravno da jeste. Nekoliko njih. Oni su sportsmeni. To je normalna stvar. Barem je nekada bilo. Ne želim da ih imenujem, da neki pametnjaković pogrešno ne shvati njihovu dobru nameru.

BONUS VIDEO: Igrači Partizana igraju "da ne padne", Tavamba dobija najviše ćuški

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.