PRIČA SAŠE ILIĆA O OSVOJENOJ TITULI: Ne želim da kažem ko mi je čestitao iz Zvezde!
Foto: Beta/Branislav Božić

Kaže da je titula čista kao suza

PRIČA SAŠE ILIĆA O OSVOJENOJ TITULI: Ne želim da kažem ko mi je čestitao iz Zvezde!

Kapiten crno-belih ističe da je njegova ekipa tokom sezone prošla Golgotu

Objavljeno:

Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić u nedelju je osvojio svoju 11. titulu sa crno-belima, ali tu ne planira da se zaustavi. Ima još godinu dana ugovora i želi i sledeće godine da se raduje šampionskom peharu.

Međutim, za njega i saigrače sezona nije gotova, jer u subotu ih očekuje finale Kupa protiv Crvene zvezde, a upravo je on postigao gol prethodni put kada su večiti igrali u finalu tog takmičenja, sada već davne 2001. godine.

foto: Saša Pavlić Koky

- Odlično se osećam. Kada se sve završi kako treba, logično je da treba da slavimo. Momci su to zaslužili. Ali sa dozom opreza, ne zaboravite, čeka nas u subotu i finale Kupa Srbije. Ne potcenjujmo nikada Zvezdu. Koliko puta sam bio svedok da su Partizan ili Zvezda kada su bili najranjiviji umeli da se izdignu. Derbi je to. Ruku na srce, mi smo u prednosti. U dobroj atmosferi čekamo taj meč, koji će se igrati na našem stadionu. Dupla kruna bi zaokružila našu fenomenalnu sezonu - rekao je Ilić za "Blic".

Crno-beli su tokom cele sezone bili u zaostatku za večitim rivalom na tabeli, jurili su ga i konačno prestigli početkom maja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.