NE RATUJU SAMO PARTIZAN I ZVEZDA: U Superligi je počelo novo prepucavanje, ovog puta za Ligu Evrope!
Foto: Fonet/aleksandar Koković

ko će dobiti licencu

NE RATUJU SAMO PARTIZAN I ZVEZDA: U Superligi je počelo novo prepucavanje, ovog puta za Ligu Evrope!

Mladost je izborila na terenu plasman u kvalifikacije, ali Radnički smatra da se nezakonito takmičila u prvenstvu i da zato bi trebalo oni da dobiju to pravo

Objavljeno: 11:21h
foto: Filip Plavčić

On je dodao da je i Radnički bio pod blokadom, ali da je račun Mladosti blokiran više od 10 godina i traži da FSS takvu grešku ispravi na sednici drugostepene komisije.

- Insistiramo na tome da drugostepena komisija ispravi tu grešku, jer je Mladost dobila licencu u suprotnosti sa pravilnikom FSS. Sada su aktuelne licence za Evropu. Mi nismo ranije imali pravni interes i zato se nismo bavili time, ali sada Radnički ovakvom odlukom trpi - poručio je Ilić.

foto: Fonet/aleksandar Koković

Ipak, u Lučanima nisu nimalo zabrinuti i poručuju da je to pokušaj Radničkog da izvrši pritisak na komisiju FSS.

- Dobili smo uslovnu licncu za igranje u Superligi, baš kao i Radnički, Zvezda, Napredak i ostali čiji su računi bili u blokadi. Prošle godine su Nišlije bile više od 200 dana u blokadi,m ali za ratzliku od njih Mladost je imala samo jedan problem, jednog poverioca, a oni više njih. Mi smo to rešili i ne dugujemo više. Ovo je čist pritisak na komisiju FSS od Radničkom, ali nadam se da će ta ista komisija biti nezavisna kada bude odlučivala i da će odluka biti pozitivna za nas: Ukoliko ne bude, smatraćemo to klasičnim skandalom, jer smo sve uslove ispunili i ako treba obratićemo se UEFA - rekao je predsednik Mladosti Vladimir Đorđević.

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.