Nove žestoke optužbe Zvezdana Terzića: Kokeza od kad je oteran ruši Zvezdu, on je neformalni gazda Partizana (VIDEO)
Foto: Nemanja Pančić

opet se diže prašina

Nove žestoke optužbe Zvezdana Terzića: Kokeza od kad je oteran ruši Zvezdu, on je neformalni gazda Partizana (VIDEO)

Generalni direktor Crvene zvezde istakao je da je taj klub nije mogao da se bori protiv sprege predsednika FSS i Partizana

Objavljeno: 14:00h

- Kao što sam rekao da je Zvezda pokradena u derbiju pri rezultatu 1:1 kada Leonardo nije isključen i kada je tavamba napravio faul nad Manojlovićem kod drugog gola, to su nijanse koje su odlučile derbi. Takvi detalji i sitnice su odlučile i utakmicu u Nišu. Svedoci smo da je Đurđević trebalo da dobije crveni karton na početku i da bi utakmica dobila drugačiji tok u tom trenutku.

- Mnogo toga je urađeno na štetu Crvene zvezde ove sezone, ali to ne govorim da bih sebi pravio alibi. Crvena zvezda je teška, ali i ispravna. Nije problem da Zvezdan Terzić ode iz Zvezde. Podneću račun na Skupštini kluba šta smo uradili u ove tri godine - rekao je Terzić.

foto: Dado Đilas

Mnogi su možda i iznenađeni ovako teškim rečima Terzića na račun nekadašnjeg saradnika na Marakani, ali kako je on objasnio, Kokeza je počeo da ruši Zvezdu od onog trenutka kada je oteran iz nje.

- Kokeza gleda svoj interes. Želja mu je da kontroliše sve u srpskom fudnalu. A ne može da kontroliše Zvezdu dok sam ja ovde, iako želi da postavi svoje marionete. On dve godine ruši Zvezdu. Tad je postao potpredsednik FSS i prvi saradnik Toleta Karadžića. Slizao se sa Karadžićem i nastavio njegovim putem. Ja ne zameram Kokezi što navija za Partizan, ni što ga je pogodila sujeta što je oteran iz Zvezde, ali hoće da vlada u oba kluba. Kokeza ima bolesnu ambiciju da mu pripadne fudbal u Srbiji kao ratni plen, ove sezone nismo imali mehanizme da to zaustavimo - rekao je Terzić.

Prema njegovim rečima, veruje i da je žrebanje za domaćinstvo Kupa bilo namešteno.

- Znao sam da će se finale Kupa igrati na stadionu Partizana, jer je žreb za domaćinstvo obavljen uz pomoć "toplih" kuglica.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.