Nove žestoke optužbe Zvezdana Terzića: Kokeza od kad je oteran ruši Zvezdu, on je neformalni gazda Partizana (VIDEO)
Foto: Nemanja Pančić

opet se diže prašina

Nove žestoke optužbe Zvezdana Terzića: Kokeza od kad je oteran ruši Zvezdu, on je neformalni gazda Partizana (VIDEO)

Generalni direktor Crvene zvezde istakao je da je taj klub nije mogao da se bori protiv sprege predsednika FSS i Partizana

Objavljeno: 14:00h

- Izuzetno je teško da klub ima velike sportske ambicije,a mora da prodaje svoje najbolje igrače da bi preživeo. On mora da ih zadržava, a za tako nešto je potreban novac. Zvezdi je za to potrebno vreme - započeo je Terzić i nastavio:

- Nije smak sveta ako Zvezda ne bude šampion, nije titula jedino što pokazuje uspešnost rada jednog kluba, imamo mnogo dobrih stvari, ali o tome ću pričati na Skupštini kluba. Teško je ostvariti dva cilja koja su bila pred nama - biti šampion, što smatram neuspehom, ali i finansijski stabilizovati klub kada na svaka tri meseca smo pod proverom UEFA - ispričao je Terzić.

Generalni direktor je onda optužio predsednika FSS, Slavišu Kokezu da je glavni u Partizanu i da je sprega između njega i kluba iz Humske učinila da Zvezda dođe u situaciju u kakvoj je.

foto: Dragan Kadić

- Teško je kada ispred sebe imate dva rivala – Partizan i predsednika FSS, Slavišu Kokezu. Slaviša Kokeza je neformalni gazda Partizana, to svi znaju, ceo grad, cela država. Ta sprega FSS i Partizana je za sada dala rezultata, videćemo koliko će Zvezda biti jaka da im stane na tom putu.

- Svedoci smo šta se dešavalo i kakva je medijska kampanja pravljena oko nekog sudije Bojana Nikolića koji je navodno trebao da sudi, kako je Partizan digao frku medijsku, objavljivao fotografije da bi dobio sudiju koga je želeo. A onda je taj isti sudija je dobio telefonski poziv od najmoćnijeg čoveka organizacije i dobio instruikcije kako da odsudi utakmicu i videli smo šta se dogodilo. Radnički je pokraden! U fudbalu odlučuju nijanse, razlika između Zvezde i partizana, bez obzira što mispim da mi imamo kvalitetniji tim je mala, i sudijske odluke odlučuju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.