Sve sumnje su otklonjene: Posle mnogo peripetija poznato je da li će Mladost igrati Evropu
Foto: Saša Pavlić Koky

sve rešeno

Sve sumnje su otklonjene: Posle mnogo peripetija poznato je da li će Mladost igrati Evropu

– Tačno je da smo rešili problem i da je račun kluba odblokiran. Zahvalni smo Vićentiju Petroviću što nam je izašao u susret u rešavanju ovog problema i razumeo pre svega koliko je nama kao klubu bitno da se nađemo na evropskoj sceni

Objavljeno: 11:18h

Emocije su posle utakmice sa Napretkom preplavile i trenera Nenada Milovanovića, koji se takođe nadao pozitivnom ishodu oko rešavanja problema sa nekadašnjim finansijerom kluba.

– Sve se poklopilo. U godini jubileja, kada slavimo 65 godina kluba, uspeli smo da napravimo najveći uspeh. Osvojili smo četvrto mesto na tabeli i plasirali se na evropsku scenu. Ponosan sam na igrače, kompletan stručni štab, rukovodstvo. Da ne budem skroman i meni lično ovaj uspeh mnogo znači. Radili smo polako, planski i došli do cilja – istakao je Nenad Milovanović, trener Mladosti.

foto: Saša Pavlić Koky

Da li će biti organizovano slavlje, ovakav uspeh vredi proslaviti?

– Za uspeh su zaslužne sve generacije, počev od one iz 1952. godine, kada je sve i počelo kao sekcija. Lučani su malo mesto, a uspeli smo da se stavimo na fudbalsku mapu jugoslovenskog i srpskog fudbala. Slavili smo malo posle utakmice sa Napretkom, ali imamo još jednu utakmicu do kraja, prvo da završimo prvenstvo, pa će biti slavlja.

(Espreso.co.rs/Žurnal)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.