Sve sumnje su otklonjene: Posle mnogo peripetija poznato je da li će Mladost igrati Evropu
Foto: Saša Pavlić Koky

sve rešeno

Sve sumnje su otklonjene: Posle mnogo peripetija poznato je da li će Mladost igrati Evropu

– Tačno je da smo rešili problem i da je račun kluba odblokiran. Zahvalni smo Vićentiju Petroviću što nam je izašao u susret u rešavanju ovog problema i razumeo pre svega koliko je nama kao klubu bitno da se nađemo na evropskoj sceni

Objavljeno: 11:18h

Pala je i poslednja prepreka za Lučance da se nađu na evropskoj sceni.

Prvo se Mladost u jakoj konkurenciji izborila za četvrto mesto na tabeli, a zatim je u četvrtak rukovodstvo kluba otklonilo i finansijsku barijeru za dobijanje licence.

Račun Mladosti dugo je bio u blokadi zbog spora sa Vićentijem Petrovićem nekadašnjim prvim čovekom kluba, međutim i ovaj problem je uspešno rešen, pa će se tako klub iz mesta sa 4.000 stanovnika naći prvi put u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

foto: Fonet/aleksandar Koković

– Tačno je da smo rešili problem i da je račun kluba odblokiran. Zahvalni smo Vićentiju Petroviću što nam je izašao u susret u rešavanju ovog problema i razumeo pre svega koliko je nama kao klubu bitno da se nađemo na evropskoj sceni. Znamo da misli dobro Mladosti, bio je ovde, tako da se svi zajedno radujemo uspehu – rekao je Vladimir Đorđević, predsednik Mladosti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.