NOVO SAOPŠTENJE PARTIZANA: Crno-beli imaju dokaz da su odluke Disciplinske komisije pravno nepostojeće, Nikolić vodi ekipu u Nišu?
Foto: Fonet

nova bura

NOVO SAOPŠTENJE PARTIZANA: Crno-beli imaju dokaz da su odluke Disciplinske komisije pravno nepostojeće, Nikolić vodi ekipu u Nišu?

Pročitajte najnovije saopštenje fudbalskog kluba Partizana povodom suspenzije Marka Nikolića i stadiona crno-belih

Objavljeno: 14:19h

Crno-beli zatim dodaju: “Kako je Uroš Zeković, zamenik generalnog sekretara FSS, učestvovao u radu Disciplinske komisije kao stalne Komisije FSS, učinjen je nedvosmisleni sukob interesa i odgovornosti pri grubom kršenju Statuta FSS i Zakona o sportu. Budući da je svojim učešćem dao kvorum za rad i odlučivanje Komisiji (jer su, pored njega, podsećamo, učestvovali samo članovi Đaković i Nikolić) to odluke Disciplinske komisije ni u slučaju suspenzije stadiona FK Partizan niti u slučaju određivanja kazne za Marka Nikolića, nisu donete na način i u postupku koji predviđa Statut naše krovne fudbalske organizacije”.

SAMO DA NE BUDE LJUDSKIH ŽRTAVA: Poubijaće se ljudi zbog vaših saopštenja!

U zaključku Partizan ističe: “Komisija nije imala kvorum za rad i odlučivanje. U radu komisije učestvuje lice koje je u belodanom sukobu interesa (a pri tom ne mislimo na njegovo javno i nedvosmisleno izraženo navijačko opredeljenje našem sportskom rivalu). FK Partizan ističe da nije iznenađen tendencioznim radom ove Komisije ali jeste nepoznavanjem pravnih propisa i pravnom neukošću njenih članova. Odluke ovako skrojene Komisije ne mogu biti ni naknadno osnažene jer je od davnina poznato Katonovo pravilo Quod ab initio vitiosum est, non potest tractu temporis convalescere, poznato u narodu kao: što se grbo rodi – vrijeme ne ispravi. Odluke Disciplinske komisije u vezi sa suspenzijom stadiona FK Partizan i kazne za Marka Nikolića, trenera FK Partizan su pravno ništave i ne proizvode bilo kakvo pravno dejstvo”, piše u saopštenju Partizana.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.