NOVO SAOPŠTENJE PARTIZANA: Crno-beli imaju dokaz da su odluke Disciplinske komisije pravno nepostojeće, Nikolić vodi ekipu u Nišu?
Foto: Fonet

nova bura

NOVO SAOPŠTENJE PARTIZANA: Crno-beli imaju dokaz da su odluke Disciplinske komisije pravno nepostojeće, Nikolić vodi ekipu u Nišu?

Pročitajte najnovije saopštenje fudbalskog kluba Partizana povodom suspenzije Marka Nikolića i stadiona crno-belih

Objavljeno: 14:19h

Saopštenje prenosimo u celosti:

SPREMA SE VELIKA NAMEŠTALJKA! Partizan 99% gubi u Nišu, Zvezda uzima titulu! (VIDEO)

„U danu, kada FK Partizan igra svoju možda i odlučujuću utakmicu protiv Radničkog u Nišu, znajući da je našem timu neophodna sva pažnja i energija za povoljan rezultat, sa neskrivenim žaljenjem smo u prilici da se obratimo javnosti i istaknemo da su za FK Partizan odluke Disciplinske komisije FSS, pravno nepostojeće. Nakon što smo, tokom jučerašnjeg dana, ukazali na sve propuste, neprofesionalizam i voluntarizam u radu ove Komisije, FK Partizan je došao do saznanja da je jedan njen član, Uroš Zeković, inače potpisnik odluke Disciplinske komisije – zamenik generalnog sekretara FSS”.

GROBARI ZA TITULU! Bivši igrači Partizana imaju brutalne poruke za izabranike Marka Nikolića! (VIDEO)

Iz Partizan objašnjavaju zašto je bitno ovo saznanje. “Član 63. stav 4. Statuta FSS izričito ukazuje da administrativni radnici u svojstvu sekretara FSS kao zaposlena profesionalna lica FSS imaju ista ovlašćenja u okviru fudbalske organizacije i na osnovu Statuta FSS i za vreme trajanja zaposlenja oni ne mogu biti članovi ni jednog statutarnog organa ili tela FSS ili njegovih članova. Uroš Zeković, bivši pomoćnik ministra za sport i omladinu, koji se već isticao potpisivanjem izvesnih mišljenja u vezi sa radom u FK Partizan, kao lice koje je stalno zaposleno u FSS na mestu zamenika generalnog sekretara, ne može biti član Disciplinske komisije pri FSS. Ovo tim pre što, u odsustvu generalnog sekretara, sva prava i obaveze ove funkcije pripadaju Urošu Zekoviću”.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.