NJEMU STOMAK NE SMETA! Iguain rešetao, Juve na pragu finala, Bufon i dalje nesavladan! (VIDEO)
Foto: Reuters

liga šampiona, 1/2 finale

NJEMU STOMAK NE SMETA! Iguain rešetao, Juve na pragu finala, Bufon i dalje nesavladan! (VIDEO)

Sva dešavanje pre, tokom i posle meča mogli ste da pratite uz naš dobro poznati "lajv-blog"
Objavljeno:

45. minut - Sudija nije produžio prvo poluvreme više od 15 sekundi. Juventus je za sada odigrao veoma ubedljivo... Monako izgleda da nije dorastao Alegrijevoj taktici.

38. minut - Dibala je šutirao sa 30 metara, lak posao za Subašića!

33. minut - Monako se, doduše, ne predaje! Lepo izveden prekid, ali samo gol aut. Niko od igrača koji su čekali loptu nije uspeo da dođe do nje.

29. minut - JUVENTUS VODI!!!! 1:0. Markizio je dodao do Dibale, ovaj do Alvesa, koji je petom asistirao za velikog Gonzala Iguaina, za koga se na početku sezone pričalo da je previše debeo!!! Sada je pokazao kako "debeli" gazi :)

26. minut - Sada je Juventus imao lepu priliku. A, imaće još jednu, jer Pjanić može da se oproba iz slobodnjaka sa nekih 30 metara. Međutim, ništa od toga.

25. minut - Prvi korner za Juventus. Monako ih je već izvodio!

22. minut - Monako je taj koji diktira tempo u poslednjim minutima. Nekoliko veoma lepih napada.

16. minut - Najveća šansa na utakmici za sada! Mbape je ušao u nju, šutirao, ali je Bufon pokazao da opet brani u životnoj formi. Nije primio nijedan gol u ovoj nokaut fazi Lige šampiona.

13. minut - Sada šansa i za Monako! Mbape je šutirao glavom sa osam metara, ali nije uspeo da savlada uvek odlično postavljenog Bufona.

12. minut - Viđena je prva prava šansa. Lepo je Pjanić uputio loptu u kazneni prostor, do nje je stigao Dani Alves, ali ju je poslao u gol aut. Možda je mogao i sam da pokuša.

10. minut - Prvu polupriliku za Juve imao je Dibala, koji je ušao u sredinu sa desnog boka, centrirao po zemlji, ali je njegova lopta odbijena direktno u sigurno naručje Danijela Subašića.

9. minut - Može se reći da do sada Juventus ima više od igre, ali nijednu konkretnu priliku.

foto: Reuters
foto: Reuters

3. minut - Prvi ozbiljniji napad na utakmici imao je Aleks Sandro, koji je prebacio loptu do Alvesa, ali on nije uspeo da izvuče ništa iz nje.

1. minut - Utakmica je počela, Juventus je prvi izveo loptu sa centra. Biće interesantno videti ko će imati početnu inicijativu, a ko će se odlučiti za kalkulacije. Nadamo se da ovo drugo neće uraditi oba tima, kako bismo gledali dobar fudbal.

20:45 - Sve je spremno! Ovo je jedna od retkih prilika kada stadion Luj Drugi možemo da vidimo ispunjen gotovo do poslednjeg mesta. Doduše, navijači Juventusa su na početku glasniji.

20:34 - Podsetimo šta se dogodilo prethodni put kada su se sastali Juve i Monako u polufinalu Lige šampiona!!!

foto: Reuters
foto: Reuters

20:16 - Evropa je spremna!

20:00 - Evo i sastava dve ekipe! Alegri izvodi ekipu sa tri štopera što u poslednje vreme nije bila praksa! Nije želeo Maks da rizikuje previše protiv Monakove lake konjice u prvoj epizodi velikog duela.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.