PARTIZAN BEZ PRIMLJENOG GOLA PREKO 10 SATI: Crno-bela granitna odbrana nerešiva enigma za mnoge!
Nastavak odlične serije crno belih, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

veliki uspeh

PARTIZAN BEZ PRIMLJENOG GOLA PREKO 10 SATI: Crno-bela granitna odbrana nerešiva enigma za mnoge!

Partizan nastavio sa serijom dobrih rezultata

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana odigrali su još jednu utamicu u nizu bez primljenog gola, savladali su Novi Pazar na vrlo teškom gostovanju i održali prednost od šest poena naspram Zvezde

Jovanović je nastavio odličnu seriju odbrana, a crno-beli su došli do neverovatne cifre od 692 minuta bez primljenog gola.

Poslednji put Partizan je kapitulirao 22. septembra protiv Železničara u Pančevu, i to sa penala. Posle toga odbrana lidera na tabeli postala je nesavladiva.

Taj podatak mnogo toga govori o rivalima (Napredak, Mladost, Spartak, Radnički 1923, Voždovac, Jedinstvo, Novi Pazar) ali, naravno, svedoči i o kvalitetu ovog tima Partizana kojem se nakon evro brodoloma i šamara od Norsjelanda, nisu davale velike šanse ni u Superligi.

Teško da ih je iko video na prvom mestu u ovom delu sezone, sa ovakvom nizom rezultata.

Upravo je eliminacija iz Evrope, koliko god to nekome čudno zvučalo, bila potrebna Partizanu kako bi sve svoje resurse usmerio na borbu u domaćim okvirima.

Ovaj tim pokazao je da nije dorastao da se meri sa prosečnim evropskim timovima, ali je za domaću konkurenciju, izgleda, bauk.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.