"POŽELELI SU NAJGORE MOJOJ POKOJNOJ MAJCI... ŽAO MI JE, MAMA" Oglasio se čovek koji je na udaru zbog derbija!
Hristos Gogos je na udaru navijača u Grčkoj, Foto: X/@papado1908

bolesno

"POŽELELI SU NAJGORE MOJOJ POKOJNOJ MAJCI... ŽAO MI JE, MAMA" Oglasio se čovek koji je na udaru zbog derbija!

Dobio oko 3.000 poruka

Objavljeno:

U Grčkoj je fudbal uvek pod znakom pitanja, liga praktično svake sezone ili kasni ili se prekida zbog pritiska na sudije kojima se čak dižu automobili u vazduh, navijači redovno prave incidente na derbijima.

Jedan takav je prekinuo najveći grčki derbi, Olimpijakos - Panatinaikos, pošto su navijači domaćih jednim topovskim udarom izazvali povredu rezerviste "Zelenih".

Doktor je procenio da Huankar ne može da nastavi meč, ali ga sada navijači Olimpijakosa, pa i predsednik, kontroverzni Evangelos Marinakis, optužuju da je prvobitno rekao da je sve u redu sa Špancem, a onda promenio odluku.

Lekar Hristos Gogos je optužen i da se u prošlosti slikao sa brojnim članovima Panatinaikosa, a sad sâm oglasio ovim povodom.

- Od 1991. godine do danas sam sportski lekar jer volim fudbal. Takođe imam status sportiste iz Italije od kasnih 80-ih. Bio sam na bezbroj derbija i suočio se sa bezbroj teških situacija. Nedavno me je Unija koristila kao UEFA trenera za povrede ACL-a. Današnji dan me prevazilazi kao osobu i nezamislivo rastužuje - napisao je Gogos na društvenim mrežama, te poručio:

- Uvek radim za dobro svojih pacijenata. Dakle, nikada nisam promenio mišljenje, samo sam opisao progresivno poboljšanje njegove kliničke slike pred kolegama ortopedima dve grupe. Dakle laž koju je pokrenuo sportski novinar i ponovili mnogi nestručnjaci, ima kratke noge. Sve je opisano u dva mišljenja na engleskom za arbitra i grčkom za javnost i tužioca.

- Konačno, sve što imam od svih ovih godina bavljenja fudbalom su bezbrojne fotografije sa svima. Oni koji misle da su "ulovili brancina" su smešni. Tužan sam i zbog toga što sam dobio nekih 3000 poruka u kojima su mi poželeli sve najgore. I za mene i za moju već pokojnu majku. Žao mi je mama.

Bonus video:

04:38

LEKAR KOJI JE SPASAO SIMANIĆA OTKRIVA KADA SE BORIŠA VRAĆA NA TEREN: Neizmerna ljubav i empatija saigrača mu daju da snagu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.