DA LI SE BAHARU DRMA KLUPA? Oglasili se iz Zvezde!
Zvezdan Terzić i Barak Bahar, Foto: Starsport©

zapelo nakratko ili..?

DA LI SE BAHARU DRMA KLUPA? Oglasili se iz Zvezde!

Krenula je Zvezda silovito od prvog meča priprema, pa i u Superligi Srbije, ali je onda počela sve više da "štuca"

Objavljeno: 08:42h

Crvena zvezda je praktično momentalno po dolasku Baraka Bahara na mesto trenera zaigrala brzo, lepršavo, moderno, ali i efikasno. Prava rapsodija od pobede nad Fjorentinom (5:0) za finiš pripremnog perioda, skroz je razgalaila navijače Zvezde koji su, skladno srpskom mentalitetu, brzo upali u euforiju, a malo ko je upozoravao da je to samo pripremni period.

Krenula je Zvezda silovito i u takmičarskim mečevima, u Superligi Srbije, ali je onda počela sve više da "štuca". Nestalo je i poleta i dopadljive igre, ali su se gubili i bodovi pa crveno-beli sada neočekivano gledaju u leđa večitom rivalu Partizanu kome kao da je posrtanje komšije dalo samopouzdanja.

Zvezda je četiri boda iza što nikako nije malo za domaće prilike, a moglo je biti i gore po šampiona s obzirom da je trijumf nad Javorom (3:2) u subotu izvojevan teškom mukom.

Bahar je pre istog imao sastanak sa sigurno zabrinutom upravom kluba, pa se postavlja pitanje da li je sad pod još većim pritiskom, i to pred gostovanje RB Lajpcigu u 3. kolu Lige šampiona.

Barak Bahar
foto: Starsport©

- Uprkos raznim natpisima koji se temelje na neprovernim informacijama uprava čvrsto stoji uz trenera Baraka Bahara. Ima punu podršku uprave. Nije doveden i toliko truda uloženo da dođe da bi ga u prvoj krizi smenili - rekli su "Kuriru" na ovu temu iz Ljutice Bogdana.

Izraelcu je podrška bez sumnje neophodna, ali i rezultat ili bar dobra partija protiv Nemaca.

Bonus video:

00:14

Promocija Baraka Bahara za novog trenera Crvene zvezde

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.