Veče koje će se zauvek pamtiti! Ajaks šokirao Šalke, Junajted prošao posle produžetaka, Tošić i Hrvat ostavili Bešiktaš bez polufinala! (VIDEO)
Foto: lOGO

liga evrope, 1/4 finale

Veče koje će se zauvek pamtiti! Ajaks šokirao Šalke, Junajted prošao posle produžetaka, Tošić i Hrvat ostavili Bešiktaš bez polufinala! (VIDEO)

Ludnicaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Objavljeno: 09:22h

Anderleht je bio na kolenima, ali kao u prvom meču u Briselu, odbio je da padne. Tu se videla snaga velikog kluba - ma ko šta mislio - Anderleht to jeste. Počeli su da igraju gosti iz Brisela, da kombinuju i prenose težište igre pred gol Crvenih Đavola. Nije uspeo Ačepong, ali jeste sjajni Alžirac Hani. Kako se samo nekadašnji član Mehelena snašao posle rikošeta i nespretne reakcije Timoščuka. Kao najbolji svetski napadači zakucao je loptu u mrežu Romera.

Bio je to pogodak samopouzdanja za goste. Jeste domaćin bio bolji, imao veći posed lopte, ali Junajtedu nije bilo suđeno ove večeri da lako prođe dalje. Odbranom belgijskog velikana odlično je komandovao srpski reprezentzativac Uroš Spajić, doprinos je imao i levi Ivan Obradović. Nije išlo Tilemansu, ali Ibrahimović, Rašford i Felaini nisu uspeli da spuste mušicu. Brojni pokušaji završili su pored gola... Publika je davala krila domaćinu, ali ovo nije bila noć Zlatana Ibrahimovića. Promašio je dve čiste šanse koje obično pogađa i zatvorenih očiju, na posletku se i povredio.

Međutim, za nekoliko promašaja u regularnom delu Rašford se iskupio kada je bilo najvažnije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.