Veče koje će se zauvek pamtiti! Ajaks šokirao Šalke, Junajted prošao posle produžetaka, Tošić i Hrvat ostavili Bešiktaš bez polufinala! (VIDEO)
Foto: lOGO

liga evrope, 1/4 finale

Veče koje će se zauvek pamtiti! Ajaks šokirao Šalke, Junajted prošao posle produžetaka, Tošić i Hrvat ostavili Bešiktaš bez polufinala! (VIDEO)

Ludnicaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Objavljeno: 09:22h

Visio je Mančester, visio je i Murinjo kao bižuterija na tankom koncu.

Morao je engleski gigant protiv Anderlehta da uđe u produžetak i tera navijače na Old Trafordu da grickaju nokte i sećaju se srećnih vremena. Ali zlatno dete Junajteda Markus Rašford je rekao - dosta!

Golom Markusa Rašforda u 109.minutu Đavoli su uspeli da savladaju hrabri Anderleht 2:1 i plasiraju se u polufinale Liga Evrope. Jeste pao posle drame, ali veliki klub iz Brisela nema razloga da poraz posle ekstra vremena shvati kao trgediju. Bili su hrabri gosti, biloi su hrabri i odlični srpski reprezentativci Uroš Spajić i Ivan Obradović, ali... Slavni Murinjo je nastavio poteru za Ligom šampiona. Sada je baš blizu, jer iz trilera izašao kao pobednik.

Kako je krenuo meč domaći navijači su verovatno pomislili da ih čeka reklasirajuće veče, odnosno da će Anderleht pred očima legendarnog ser Aleksa Fergusona biti počišćen. Sevelo je pred mrežom Anderlehta, ali je golman gostiju Ruben poput hobotnice umirio domaće navijače. Bio je više u vazduhu, nego na nogama, ali skidao je šuteve.

Protiv Mihtarijana nije mogao. Zamisao Žozea Murinja da ponovo u ekipu uvrsti Zlatana Ibrahimovića, a Rašforda ponovo pomeri na krilo, dobila je na potvrdu već u desetom minutu.

Sjajno je Rašford probio, odigrao povratnu, a jermenski reprezentativac je iskusno završio - 1:0.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.