Zvezda digla novi kredit kod banke: Terzić založio ličnu imovinu zbog evrolicence?
Foto: Dado Đilas

najavio je još zimus

Zvezda digla novi kredit kod banke: Terzić založio ličnu imovinu zbog evrolicence?

Crveno-beli moraju do 31. marta da isplate potraživanja bivših igrača, dug za porez, a deo novca otići će i na plate sadašnjih igrača i zaposlenih u klubu
Objavljeno:
foto: Damir Dervišagić

Od ispalte tih dugovanja zavisila je i licenca za evropska takmičenja, a Terzić je i tokom priprema na Kipru još bio najavio da će klub morati da digne novi kredit.

- Verovatno ćemo imati problem sa likvidnošću, ali smo naučili smo da se snalazimo u teškim finansijskim vremenima, tako da ćemo izgurati. Imamo plan kako da dođemo do novca da bismo što mirnije završili prolećni deo. Biće teško i treba vremena da se Zvezda finansijski oporavi. Ali, u boljoj smo poziciji nego pre godinu, dve ili tri - rekao je tada Terzić novinarima na Kipru.

foto: Dado Đilas

Terzić je istakao da i "najveće firme na svetu imaju kredite", te da bi „završio u ludnici kada bi se bavio reakcijom javnosti“ vezanom za uzimanje kredita. - Ranije nismo uspeli da uzmemo kredit zbog knjiga. Ceo poslovni svet funkcioniše preko kredita, zato postoje banke. Ako budemo imali problem sa likvidnošću, učinićemo sve da dobijemo kredi - rekao je zimus direktor Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: Ruska navijačica zaludela Delije

(Espreso.co.rs / Izvor: Informer.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.