Zvezda digla novi kredit kod banke: Terzić založio ličnu imovinu zbog evrolicence?
Foto: Dado Đilas

najavio je još zimus

Zvezda digla novi kredit kod banke: Terzić založio ličnu imovinu zbog evrolicence?

Crveno-beli moraju do 31. marta da isplate potraživanja bivših igrača, dug za porez, a deo novca otići će i na plate sadašnjih igrača i zaposlenih u klubu
Objavljeno:

Crvena zvezda kuburi sa finansijama, a sada je bila primorana da uzme novi kredit u iznosu od 1,5 miliona evra kako ne bi ugrozila evrolicencu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako saznaje "Informer", direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je za podizanje novog kredita morao da garantuje ličnu imovinu, a kako ni to nije bilo dovoljno priskočio mu je i prijatelj u pomoć koji je takođe založio svoj stan.

foto: Dado Đilas

- AIK banka koja je dala kredit nije verovala Crvenoj zvezdi, tako da joj nije bilo dovoljno da se garantuje samo ugovorom sa “Gaspromom”, koji na godišnjem nivou iznosi četiri miliona evra, pa čak ni klupskim hotelom, već su od Terzića tražili da garantuje i ličnom imovinom - naveo je izbor "Informera".

Klub iz Ljutice Bogdana ima oko 40 miliona evra duga i morao je da se zaduži za još milion i po koje mora da isplati do 31. marta na ime potraživanja bivših igrača, duga za porez, a deo novca biće izdvojen i za sadašnje igrače i zaposlene u klubu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.