KAD SE NEMOGUĆE DESI! Trenuci u kojim su Zvezda i Partizan, ali i Grobari i Delije bili kao jedan! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Retko, ali ih Je bilo

KAD SE NEMOGUĆE DESI! Trenuci u kojim su Zvezda i Partizan, ali i Grobari i Delije bili kao jedan! (FOTO) (VIDEO)

Postojali su trenuci u istoriji večitih rivala i njihovih navijača kada su bili složni, nažalost uglavnom kada je Srbiju pogađala neka nesreća
Objavljeno:

4. UBISTVO MARKA IVKOVIĆA

Ponovo tužan i tragičan događaj koji je ujedinio navijače dva tima bilo je ubistvo Marka Ivkovića Jagode u Istanbulu do strane ekstremnih navijača Galatasaraja.

Tada su Grobari prvi pružili podršku Delijama i odali počast ubijenom navijaču i paljenjem sveća i zajedničkom šetnjom, a na utakmici protiv Napretka u Humskoj bili su istaknuti transparenti "Jagoda" i "Srbiju pogodila je tuga, poslednji pozdrav sa juga", a zatim su prekinuli navijanje na jedan minut.

5. VATERPOLO KLUBOVI

foto: Beta

Doskora su vaterpolo klubovi Partizana i Crvene zvezde bili u sjajnim odnosima, ali se to nedavno promenilo kada su krenuli u međusobni rat saopštenjima, sličnim onima koje smo viđali kod fudbalskih i košarkaških klubova.

Ipak, pre toga su i crno-beli s Banjice i crveno-beli sa Tašmajdana zajednički i trenirali i priskakali u pomoć jedni drugima, a njihove uprave se zajedno borile za domaći vaterpolo koji je na ivici egzistencije već godinama.

BONUS VIDEO: Delije pevale Olimpijakosu na utakmici sa Spartakom

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.